Dvica Megalit na Adi Stonehenge – šta nas sve očekuje?

 Dvica Megalit na Adi Stonehenge – šta nas sve očekuje?

Nakon velike Dvica Milenium žurke na kuli Gardoš, 01.06 smo Vam spremili osmu veliku Dvica žurku na nesvakidašnjoj lokaciji na Adi Ciganliji. Tema ovog događaja su kameni spomenici i Megaliti.

Karte se mogu kupiti online na ovom linku, kao i na ulazu po nešto skupljoj ceni. Early Bird karte po ceni od 1.000 dinara su skoro rasprodate.

Pored muzičkih aktivnosti, kao i do sada na Dvica žurci, vas očekuju interaktivne kreativne i zabavne radionice. Takođe, Dvica ekipa u saradnji sa momcima iz BadGuyz se potrudila da ne ostanete gladni – na Dvica Megalit žurci vas čekaju burgeri. Ono što nas izdvaja od ostalih je promocija domaćih brendova pića – spremili smo vam i specijalno Pivokratija lager pivo, Sinner džin, kao i rakiju Brđanka.

Runy

Dvica DJ ekipi se pridružuje Stefan Rončević, rastuća regionalna house DJ zvezda. Pored toga, on je i label boss, promoter i producent, kao i siva eminencija projekta CMOK, a poslednjih godina i kluba Tunnel iz Novog Sada. Runy je svojim jedinstvenim zvukom obišao čitav region i nastupao u poznatim klubovima kao što su K4 u Ljubljani, Peti Kupe i Masters u Zagrebu, Epicentar u Makedoniji, a posebnu magiju imaju njegovi rezidentni nastupi u klubu Tunnel u Novom Sadu, klubu 20/44 u Beogradu, kao i super intimni i eklektični podcasti u Arcadia Radio Show-u i Ponoćnom Programu na Radiju D59B. Njegova produkcija oslikava njegov senzibilitet i oslobođena žanra balansira između hausa i tehna, flertujući sa džez elementima i dubokim mračnim klupskim atmosferama.

7OGI

Ognjen Ivanović je osnivač i promoter Dvica party brenda i DJ kolektiva. Njegov muzički stil je organic house zvuk. Pohađao je Play Ground DJ školu kod poznatog beogradskog DJ-a i umetnika Petka. Ovo nezaboravno iskustvo i druženje sa „profesorom” smatra da je jako uticalo na njegov muzički ukus i pravac u kojem se razvija. Do sada je nastupao u poznatim beogradskim klubovima kao što su: Boho Bar, splav Pristan, Troika Club, April Bar, klub Dvorištance. Takođe je rezident Pola Pola bara u Gastrošoru, kao i bara Beg u Beg na prelepom ostrvu Adi Međici.

GERUN

Miloš Gerun je resident Dvica party brenda i DJ kolektiva, kao i kluba Dvorištance i osnivač DJ ekipe [email protected]. Takođe je i pobednik DJ takmicenja Dvoristance showcase. Njegove setove izvaja house zvuk sa finesama tribal, flamenco i orijental elemenata. Do sada je nastupao u poznatim beogradskim klubovima kao što su: Ben Akiba, Boho Bar, splav Pristan, Troika club, klub Dvoristance, April bar, KPTM, Divči-Bar na Divčibarama, a van Beograda Dvica DJ ekipa je imala priliku da svoj zvuk proširi i na crnogorsko primorje na Adi Bojani u kite clubu Kite Loop.

TOMSON

Tomislav Nikolić je rođen u Beogradu, a trenutno sve popularniji na britanskoj sceni. Tomsona ste mogli čuti u klubovima poput Egg i Ministry of Sound u Londonu i mnogim drugim underground žurkama. Na sceni se pojavio na Gardoš Kuli sa Dvicom 2023. Rezident je londonskog radija Sweet Frequencies Radio. Nakon čega je iznova delio svoju strast za house, tech, progressive house i minimal deep tech, što mu je obezbedilo prve nastupe na Ibici ovog leta. Bilo da su u pitanju pulsirajuće londonske noći, istorijske lokacije u Srbiji ili balearska svitanja na Ibici, njegovi nastupi ostaće vam dugo urezani u sećanju.

Pozivamo vas da nam se pridružite 01.06. na Adi kod kamenog grada i pomognete nam da pomerimo megalite.

A do tada Vam je Dvica DJ kolektiv (7OGI,Etc.,Gerun,Benjamin) pripremila playlistu zagrevanja na ovom linku.

Datum i vreme: 01.06.2024. od 18h do ponoći

Lokacija: Ada Kameni grad (Stonehenge)

DJ izvođači: Runy, 7OGI, Tomson, Gerun

Avatar photo

Autor: Igor