DVICA MILENIUM house spektakl u Zemunu kod kule Gardoš! Zalazak sunca uz Dakissu i Dakmana!

 DVICA MILENIUM house spektakl u Zemunu kod kule Gardoš! Zalazak sunca uz Dakissu i Dakmana!

Slika skinuta sa portala: Beogradskiizlet.com

Dvica je porodica – njihov slogan govori sve umesto njih! Cinjenica da je coveku porodica na prvom mestu je i oplemenila ideju o nastanku Dvica organizacije. Dvica ima za cilj da okupi ljubitelje istoimenih muzickih zanrova pri cemu za uzvrat pruza osecaj pripadnosti, podrske i pre svega ljubavi od strane njihove zajednice tj. Dvica “porodice”. Takodje, svaki clan uzajamno doprinosi razvoju “porodice”, i na taj nacin Dvica uspeva da kreira istinski “bratski” (porodicni) odnos unutar zajednice. Dvica “porodica” vec u ovom trenutku broji preko 1600 brace i sestara.

Za sada su se proslavili 4 puta na mestima kao sto su Kalemegdanska terasa, Boho Bar, Pristan,Ada Medjica,Ada Bojana (Kiteloop).

23.SEPTEMBAR OD 18 do 00:00 DVICA MILENIUM žurkaKula Gardoš Zemun

Posle uspešne letnje sezone sa dve totalno nesvakidašnje žurke na prelepom ostrvu na Novom Beogradu Adi Medjici I ludom energijom na Adi Bojani, DVICA ekipa vas poziva da zajedno sa njima zatvorimo letnju sezonu na ovoj totalno nesvakidašnjoj lokaciji Kuli Gardoš.

Uz standardnu DVICA postavu (7OGI,ETC.,GERUN) sa njima se ukrcava “most wanted” dvojac ove sezone sjani DJ I producenti Dakissa I Dakman sa nesvakidasnjim B2B setom.

Vrata se otvaraju od 17 h uz sjajan muzički program spremili smo I poseban deo za osveženje od domaćih proizvodjača, domači Sinner dzin,Vinarija komuna I Pivokratija sa svojim kraft pivima..

Ekipa iz BadGuyz burgera ce se pobrinuti I za klopu, tako da se očekuje festivalska atmosfera. 

Takodje će biti izložene I DVICA BICIKLICA majice koje će moći da se kupe na samom eventu.

Ulaz se plaća na ulazu na žurku u iznosu od 600,00 RSD.

Link ka instagram profilu: https://instagram.com/dvica.22?igshid=YWJhMjlhZTc=

Avatar photo

Autor: Igor