Easy TIger presents PREMIESKU ( Live )

 

Outdoor zurke koje pocinju tokom dana i zavrsavaju se u ranim jutarnjim casovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene. Za drugo izdanje mesecne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada. Sa pocetkom u 18h i spektakularnim zalaskom sunca na reci, party ce trajati do ranih jutarnjih casova.

U petak, 21.07. Easy Tiger ekipi ce se u posebnom dvanaestocasovnom dogadjaju prikljuciti trenutno najpoznatiji rumunski Live Act – Premiesku, kao i gost iz Svajcarske, Mihael Simic. Podrsku ce uz Marka Nastica pruziti rezidenti serijala, Kristijan Sajkovic, Vanovic i Vladimir Dragas, a intro i outro set je rezervisan za specijalne goste.

Premiesku cine poznati rumunski duo Livio & Roby kojima se pridruzuje George G. Esencija njihovog prepoznatljivog zvuka lezi u inovativnosti instrumenata koje koriste; oni dizajniraju sopstvene konzole sastavljene od delova razlicitih masina, ispunjavajuci viziju o stvaranju elektronske muzike bez kompjutera. Ovaj koncept predstavljaju na Time Warp Lab-u u okviru ‘Premiesku Analogue Sound’ radionice u organizaciji Desolat etikete, za koju su izdali svoj debi album “Indirect”, u septembru 2012.

Ispunjena svetska turneja i izdanja za etikete kao sto su Vakant, Desolat, Apollonia, 20:20 Vision i Djebali ih pozicioniraju na 21. mesto Top 40 Resident Advisor Live Act Poll-a za 2016. godinu.

Karte za ovu zurku mozete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjizarama, WinWin shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs po ceni od 600rsd.

Avatar photo

Autor: Igor