EDIT:TEHNO

 

Kako je leto i zvanicno pocelo, sunce i lepo vreme su znak da pocinje open air serijal zurki, tako su ljudi iz dve organizacije jedne malo starije EDIT:TEHNO i jedne malo mladje DFL resili da vas obraduju jednim event-om i to 24.06.2016. na lokaciji kluba Les Enfants Terribles

Za one koji ne znaju, klub se nalazi u u Bulevar vojvode Bojovica broj 5, kod Kule Nebojse. Dobro poznata ekipa Concrete DJz u sastavu Mita Luka i Bojan, posle par meseci odmora radi svoje dobro poznati projekat EDIT:TEHNO ovog puta na novoj lokaciji. Za sve ljubitelje i poznavaoce ovog muzickog sastava kao i pratioce i one koji ce to tek postati ovo je odlicna prilika da na jednom mestu cuju svoje miljenike koji su specijalno za ovu priliku spremili neke stare dobre trake kao i nesto sasvim sveze i novo. Zurka pocinje u 23h i trajace do ranih jutarnjih casova.

Cena ulaza je 300 dinara a sva desavanja u vezi dogadjaja kao i daljih aktivnosti momaka iz Concrete sastava kao i dve organizacije i samog kluba mozete pratiti putem linkova ispod.

Proper Techno – Vidimo se u Petak!

 

Event: https://www.facebook.com/events/506473849537819/

 

Links: https://www.facebook.com/Concrete.Djz

           https://www.facebook.com/Edit.Tehno

           https://www.facebook.com/DFLvibe

 

Avatar photo

Autor: Igor