EDM Maraton uspešno otvoren – večeras pakleni finiš!

Prvo veče EDM Maratona koji se održava u okviru velike promotivne kampanje SerbiaWonderland Festivala uspešno je realizovano sinoć u prostoriji Depo Magacina u Beogradu. Preko 2 000 posetioca imalo je priliku da čuje mlade nade kako domaćeg tako i regionalnog EDM zvuka.

Od samog starta redom su se, maratonskim tempom, smenjivali BigFill, Architect, Medicality & Tywin Fox. Zatim je publika imala priliku da čuje i momke koji su već imali tu čast da se predstave na Serbia Wonderland Festivalu: Cavin Viviano, Stereo Republic , Cyber kao i Erik Iker koji je predstavljen i kao jedan od headliner-a ovogodišnjeg Serbia Wonderland Open Air-a.

Na odlične reakcije publike naišli su i gosti iz regiona: TrancePort iz Hrvatske, Alexander de Funk i Miloš Stankić iz B & H , Chris Mosgad iz Grčke, Moevv iz Bugarske i Manga iz Makedonije. Oni su bili oduševljeni atmosferom i domaćom EDM publikom a neki od njih su izjavili:

˝Odlična publika i sjajna festivalska energija˝ – Chris Mosgad

˝Veliko nam je zadovoljstvo što smo dobili priliku da se predstavimo ovolikom broju ljudi, hvala na pozivu i uvek ćemo se rado odazvati˝ – Alexander i Miloš

˝Organizacija na visokom nivou ! Sve pohvale. Publika je fenomenalna˝ – Moevv

˝Drago nam je što smo gosti na ovakvom spektaklu i što ćemo i mi imati priliku da ugostimo Erika Ikera u okviru naše Serbia Wonderland promotivne kampanje u Hrvatskoj˝ – TrancePort

˝Ovo je neverovatno, ne mogu da dočekam Open Air festival i opet vidim ovu publiku!˝ – Manga

EDM Maraton se nastavlja večeras. U goste dolaze dva poznata svetska imena: JoeySuki sa Revealed etikete i Arisen Flame sa Armada Music-a. Oni će imati podršku od dj-eva koji dolaze iz cele Srbije i tako će zaokružiti prvi EDM Maraton u Beogradu. Očekuje se još veća poseta a karte će moći da se kupe na ulazu u Depo Magacin po ceni od 500 RSD.

Avatar photo

Autor: Igor