EDM revolucija u Beogradu se nastavlja!

U saradnji sa klubom Parlament, Belgrade House Mafia nastavlja još jačim tempom da pravim zaljubljenicima u EDM pruža vrhunski provod! Druga u seriji EDM Energy žurki će se održati u petak 22. Novembra pod sloganom: GET LOOSE! Za fantastičnu atmosferu i ovog puta će biti zadužen Belgrade House Mafia DJ Department koji će vas svojim dokazano monstruoznim setovima oboriti s nogu i naterati da potražite pomoć masažera!

Pored najkvalitetnije house muzike, ono sto EDM Energy žurke čini unikatnim je i EDM Fuel, ograničena serija najbolje šljivovice iz srca Šumadije sa listićima najfinijeg 24k zlata! Istinski klaberi, pripremite se, Belgrade House Mafia i Klub Parlament su obezbedili još mnoga druga iznenađenja!

Parlament Nightclub
Preko puta Sajma, u Ruskoj 1, čekaju vas profesionalno osoblje, vrhunska usluga i promotivne cene pića. Ono što klub Parlament izdvaja od ostalih jeste sofisticirani enterijer, kao i najsavremenije ozvučenje i rasveta koje se moze naći na našim prostorima. Lokacija je pogodna za dolazak ljudi iz svih delova našeg glavnog grada.

Ako jos ne znate sta je EDM…
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Electro, Dubstep itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu DEFINITIVNO NEDOSTAJE!

Ulaz slobodan uz rezervaciju! Info i rezervacije: 060/13-000-16

Zvaničan event na fejsbuku možete pogledati ovde.

Avatar photo

Autor: Igor