Ekipa koja pravi najbolje žurke širom sveta stiže na festival MAD in Belgrade!

Ekipa koja pravi najbolje žurke širom sveta stiže na festival MAD in BelgradeLeisure System “preuzeće” program prve festivalske večeri, 24. maja, i doneti pravi berlinski andergraund ritam uz savršen spoj nove elektronike i popularne muzike!

Leisure System je putujući party koji je započeo sjajnim žurkama u berlinskom klubu Berghain. Ova globalna party inicijativa se proslavila svojim fenomenalnim muzičkim konceptom, u kom se spaja naizgled nespojivo i predstavlja ono najnovije i najzanimljivije u elektronskoj muzici i svim njenim podžanrovima. Pravo sa velikih svetskih festivala i najboljih klubova na svetu – Leisure System stižu na festival “MAD in Belgrade” i donose sjajan program na Crazy Rabbit binu prve festivalske večeri! Slobodno možemo reći da će Leisure System Takeover na MAD in Belgrade festivalu biti jedna od najvećih i najpoznatijih Leisure System žurki ove godine.

Prve festivalske večeri, 24. maja, Leisure System lineup otvara Dean Blunt, a odmah iza njega za DJ pult izlazi nova nada savremene klupske scene Visionist, zatim zvezda večeri Neneh Cherry u pratnji dvojca RocketNumberNine, a nakon nje za DJ pult izlazi Evian Christ, momak koji je postao poznat klupskoj sceni tako što je anonimno lansirao nekoliko trekova koji su momentalno postali klupski hitovi. Nastup dvojca The Bug & Flowdan, sa Ninja Tune etikete je još jedno iznenađenje koje je Leisure System pripremio za MAD festival, a iste večeri posetioci će moći da čuju i Teklife ekipu. U pitanju je tim američkih DJ-eva na čelu sa DJ Rashadom i DJ Spinnom, sa kojima nastupaju i dvojica domaćih DJ-eva –Feloneezy i Jackie Dagger. Crazy Rabbit stage prve večeri zatvaraju Discipline & Puzzle, rezidenti sa Leisure System etikete.

 

Aaron Gonsher, menadžer Leisure System-a, kaže da je ekipa iz Berlina već spremna za ludo veče na “MAD in Belgrade” festivalu: “Neverovatno smo uzbuđeni što dolazimo u Beograd po prvi put, naročito zbog toga što smo za MAD festival pripremili zaista svež i raznovrstan program. Sve je spremno za ‘preuzimanje’ Beograda!”

Ulaznice za dvodnevni “MAD in Belgrade” festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.


Avatar photo

Autor: Igor