Eksplozivna Fatima Hajji u Quarteru u Novom Sadu!

 

Španska tehno umetnica afričkog porekla Fatima Hajji nastupiće u petak, 6. aprila u novosadskom klubu Quarter. Nakon njenog eksplozivnog nastupa u Beogradu, harizmatična španjolka vraća se u Srbiju da nastupi na prvoj Mind:Section žurci pred svojim brojnim domaćim fanovima.

Iako će uskoro proslaviti 20 godina bavljenja elektronskom muzikom, svojom mladalačkom spontanošću i nepresušnom energijom konstantno ruši barijere i pruža nezaboravno iskustvo jednako onom na početku svoje karijere. Inspiracija koju dobija od publike pomaže joj je da pokrene desetine hiljada na najvećim svetskim festivala Awakenings, ADE, Tomorrowland, Monegros, Free Your Mind i Nature One, dok je u tami i dimu klubova Tresor, Eden Ibiza, EGG London, Razzmatazz i Fabrik dominirala svojim masivnim, tvrdim zvukom po kojem je prepoznaju širom planete. Njena dugogodišnja borba i konstantan trud priznati su od strane publike prošle godine na 6. Vicious Music Awards kada je pobedila u kategoriji gde su tehno titani Paco Osuna i Oscar Mulero takođe bili nominovani.

Žurke svoje etikete Silver M održava na Ibizi, u Amsterdamu i Barceloni gde je ugostila tehno heroje Hollen, Spartaque i Loco & Jam, dok je podjednako pružila šansu mladim talentima kao što su Fabio Neural i Marla Singer, te pomogne im da uspeju u svojoj karijeri i žive svoj san.

Domaću podršku pružiće tvrdo etablirani Concrete DJz i Sugar Lobby, kao i mlade nade Muhi i Sesha. Za Fatimin prošli nastup u Srbiji tražila se karta viška, te je prvi kontigent ulaznica za najbrže rasprodat je u kratkom roku.

Trenutna cena ulaznica iznosi 990 dinara, dok će na vratima kluba iznositi više.

 

Avatar photo

Autor: Igor