Electro Movement slavi prvi rođendan!

 

Electro Movement proslaviće svoju, i više nego uspešnu, prvu godinu postojanja žurkom koja će se održati 29. jula u sokobanjskom klubu UNO. Rođendansku žurku predvodiće techno dama Kristina Lalić čija popularnost u poslednje vreme probija granice, a čije umeće za pultom to definitivno i opravdava. Pored nje nastupiće i DR.ADJI, Redacs a.k.a Filip Srećković i Mihajlo Mitić a.k.a Zla Baka.

Projekat Electro Movement nastao je sa ciljem da promoviše elektronsku muziku u jugoistočnom delu Srbije. Ova ekipa iza sebe ima nekoliko uspešnih žurki na kojima je ugostila asove domaće elektronske scene kao što su TKNO, Andrew Meller i Ilija Djoković, a rame uz rame sa njima nastupili su i lokalni DJ-evi. Podstaknut odličnom reakcijom kako publike, tako i DJ-eva, Electro Movement nastavlja svoju misiju.

Kristina Lalić spada u red naših najkvalitetnijih DJ-eva i producenata. Svojim setovima i energijom nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa armija njenih fanova raste iz dana u dan. Nakon karijere na televiziji i radiju, Kristina se okrenula DJ-ingu. Njeni prvi miksevi emitovani sun a Frisky i Proton radiju, a potom su usledila i mnoga gostovanja. Muziku je izdavala za etikete Naked Lunch, Gain Records, Start Records. Kristina je izgradila svoj jedinstven stil energičnim setovima u kojima kombinuje Detroit, minimal i groovy techno pa nema sumnje da će tom energijom razmrdati i Sokobanju.

DR.ADJI je DJ, producent i organizator žurki. Do sada je izdavao na više od 15 renomiranih etiketa, a njegovu muziku podržale su najveća imena svetske scene kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Paco Osuna, Umek, Maceo Plex/Maetrik, Christian Varela, Nick Waren, Pedro Delgrado i mnogi drugi. On je takođe vlasnik izdavačke kue Subbteraneus.

Redacs a.k.a Filip Srećković (RUHR) je mladi DJ iza koga stoji dugogodišnji period eksperimentisanja sa raznim žanrovima elektronske muzike i potraga za zvukom koji ga najviše ističe. U poslednje dve godine aktivno nastupa I bavi se produkcijom, a publika je mogla da ga čuje kako na klupskim nastupima tako i na festivalima VIBE i RUHR.

Intro set za rođendansku žurku Electro Movementa uradiće Mihajlo Mitić a.k.a Zla Baka – DJ iz Sokobanje dobro poznat lokalnoj publici.

Žurka startuje u 22h, a ulaz je 300 dinara. 

Avatar photo

Autor: Igor