ELECTRO MOVEMENT

 
Nakon više nego uspešne prva žurke, Electro Movement ne spava, naprotiv – nastavlja u velikom stilu. Jedan od najboljih domaćih di-džejeva i producenata TKNO biće zvezda druge žurke koja je zakazana za 20. avgustu od 22 časa u klubu UNO u Sokobanji. 
TKNO je ovog leta jedan od najaktivnijih di-džejeva, a nakon nastupa na festivalima kao što su Exit, Summer3p, Foam fest i drugi, kao i redovnih nastupa u najvećim klubovima u zemlji i regionu, prava je čast što će biti gost Electro Movementa i kluba UNO. TKNO je u elektronskoj muzici od 2002. godine. Inspirisan tehno majstorima tog vremena, kao što su Chris Liebing, Adam Bayer, Jeff Mills i Len Faki, počeo je da prikuplja vinile i pušta ih u lokalnim klubovima u Požarevcu. Tokom 10 sticao je DJ umeće kroz različite projekte poput ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, a potom je odlučio da krene u producentske vode pod pseudonimom TKNO. Njegove trake podržali su vodeći svetski DJ-evi – Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren, a nedavno je i Joris Voorn zavrteo njegovu traku Grotesque. Osim toga, TKNO je i vlasnik etikete “Tauten”, što znači zategnuto jer baš takav je tehno koji on pušta. 

TKNO će te večeri imati podršku u vidu niškog di-džeja Mandea koga smo imali priliku da slušamo i na prvoj žurci, a nastupiće i lokalni heroj Capsule Rhythm. I ovu Electro Movement žurku podržao je niški klub LIV.

 

Avatar photo

Autor: Igor