Energija Fest u Paraćinu donosi “Novu Eru” i neverovatnu Energiju! Stižu Fernanda Martins, Metodi Hristov, Ilija Djoković i mnogi drugi!

 Energija Fest u Paraćinu donosi “Novu Eru” i neverovatnu Energiju! Stižu Fernanda Martins, Metodi Hristov, Ilija Djoković i mnogi drugi!

Dobrodošli u “Novu eru” Energija Festa, omiljenog muzičkog festivala omladine u Pomoravlju!

Ovogodišnja kampanja festivala donosi ne samo slogan, već i neverovatnu Energiju kojoj smo svedočili prošlih godina. Tri fantastične muzičke bine ugostile su najpopularnija imena domaće i svetske muzičke scene, kao što su Umek, Marko Nastić, Andrew Meller, Lea Dobričić i mnoge druge.

Zahvaljujući takvom spektaklu, Paraćin je postao grad koji mladi ne mogu zaobići u sezoni festivala! Za ljude iz cele Srbije koji prate i redovno posećuju muzičke festivale, Energija Fest postaje jedan od glavnih razloga za posetu Pomoravlju.

Ove godine, za šesto izdanje festivala, organizatori najavljuju “nikad jaču Energiju”. S obzirom na sve što su dosad postigli, nemamo razloga da sumnjamo u njihove reči!

Na zvaničnim stranicama festivala najavljena su sva imena ovogodišnjih izvođača. Na tri stejdža uživaćemo u muzici različitih žanrova, a neka od imena su: Metodi Hristov, Fernanda Martins, Ilija Djoković, Muhi, Acor, Damir Hoffman, Vladimir Aćić i mnogi drugi. No, to nije sve! Pored melodic, hard techno i psytrance zvuka i Live stage nudi nastupe Mimi Mercedez, Smoke Mardeljano, Stereo Banane, Mileta Kekina i drugih.

Spektakl je zakazan za 21. i 22. jul na prostoru bivše vojne kasarne u Paraćinu.

Ulaznice su već u prodaji u Gigstix prodajnoj mreži i na sajtu Gigstix.com. Ove godine interesovanje publike iz cele zemlje za festival je veće nego ikad, tako da požurite s kupovinom ulaznica!

Spremite se za nezaboravnu atmosferu u Paraćinu! Biće to, sasvim sigurno najenergičniji provod u Centralnoj Srbiji ovog leta!

Lista izvođača:

Prvi dan – 21.07.2023

Antela
Ilija Djoković
Metodi Hristov
Innersense
Mimi Mercedez
Smoke Mardeljano
Dinja; Fresh; Jovan
Asarri
Acor
Muhi
Kluzo

Drugi dan – 22.07.2023

Stole
Cheda
Mozza
Fernanda Martins
Teachr
Vladimir Aćić
Damir Hoffman
Ritam sex i ja
Stereo Banana
Mile Kekin i bend

Avatar photo

Autor: Igor