Enter The Cube with Lea Dobricic – Compressor Club NS

Treća velika Enter The Cube žurka je pred nama!
Ovaj put u goste nam dolazi Lea Dobričić, za koju je dovoljno reći da je jedno od najzvučnijih ženskih imena što se tiče elektronske muzike u Srbiji i regionu.

Lea Dobričić, skromna mlada dama koju sve češće srećemo po klubovima za mixpultom i nailazimo na njen autorski rad na izdanjima stranih etiketa. Ne tako redak ženski DJ, ali definitivno retka devojka koja pleni svojim “gardom” za vreme mixovanja. U elektronskoj muzici je od ranog detinjstva. Kaže da je njena ljubav prema pločama rođena u Pragu, kada je u kući porodičnih prijatelja po prvi put stala za gramofone sa svega 10 godina.

Harizmatična, veoma talentovana i atraktivna, izazvala je boom predstavljajući se u najprestižnijim evropskim klubovima i festivalima od kojih je jedan od najzapaženijih bio nastup na Exit Festivalu 2011 godine, te nastup pre Umeka pred punom Spens dvoranom u sklopu eventa Green Love 03.

Ona vrti zarazni mix deep house-a, tech house-a, minimala i techna uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom i na jedinstven način donosi sa sobom svežinu i neverovatnu energiju. Identična energija se oseća i u njenoj produkciji, a talenat potvrdjuje u maju 2010, osvajanjem prvog mesta medju stotinama prijavljenih na remix contestu “Stefano Noferini – Papi”. Remix je objavljen na Deeperfect records-u. 

Od tog momenta ostvaruje saradnju sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama kao što su Bosphorus Underground Recordings, Italobiusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine,No-Logic…

Uvek posebna, svojim nastupom izaziva interakciju,intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike, tako da sigurno kao i uvek očekujte sjajan rave od nje.

Uz podršku The Cube ekipe, Goye, Zadruge Zvuka, L.A. Dave-a…potrudićemo se da vas razigramo kroz najrazličitiji spektar zvukova.
Ono što sigurno možete da očekujete je najkvalitetniji UK garage, Deep House, Minimal, Detroit Techno…i naravno nezaobilazni prljavi berlinski zvuk

LINEUP:
>> L.A. Dave (KEN)
>> Goya
>> Bessu & Kyuzovic [Zadruga Zvuka]
>> Dejan Zirojevic
>> Lea Dobricic
>> Bosko Savic [Rumsterdaam Sessions]
>> Daniel Fritz [Enter The Cube]
>> Danijel Savic [Enter The Cube]
>> Ilija Mandic [Enter The Cube]
>> Arandjel [Enter The Cube]

Više informacija o događaju, kako do ulaznice kao i tačna vremena setova biće naknadno objavljene na FB event-u.
Enter The Cube na FB: https://www.facebook.com/enterthecubenow

Avatar photo

Autor: Igor