NAGRADNA IGRA :: We Love Sound festival Zagreb :: Enzo Siragusa za zagrebački vikend x 2


Od rezidenta čija sjajna nova fuzija zvuka je odzvanjala zidovima kultnog londonskog kluba 93 Feet East, do vlasnika labela koji izdaje neobičan dub-house hibrid, Enzo Siragusa je trudom i radom stvorio čitavu jednu novu kulturnu nišu i stvorio potpuno novi pojam u konsenzusu party rečnika “Fusic”.

U svoje uticaje od početaka ubraja drum and bass ekipu 90-ih kao što su LTJ Bukem i Adam F samo da bi naredne nedelje slušao MAW u Ministryju ili Sashu i Digweeda u Renaissance. Kako sam kaže – “Tada je raving bio raving”. Poslednjih 15-ak godina nezanemariv je uticaj belog peska Ibize, iako Enzo nije stranac ni domaćem pesku, pa si ga tako lovio u Zadru na Hyte partyjima. 2008. je nastao i Fuse, i sestrinski mu Infuse label, koji izrastaju iz običnog gušta puštanja specifičnog dub-house zvuka na afterima koji je savršeno sedao u nedeljne dnevne partyje. Bas privuče pažnju a uho jednostavno ostaje na ovome esencijalno Londonskom zvuku, dok si pod Fuse zastavama plesao do besvesti već i na Sonusu.

U novoj etapi gledaš sasvim novi muzicki film i nije Amerikanac u Parizu već Londončanin u Zagrebu koji stiže na čak dva nastupa u dva dana, ogrnut We Love Sound Sonusovim krugovima. Zagreb tako voliš na Weekend Takeoveru, 2. i 3. juna i sa introm i outrom dan ranije i kasnije, koji pretvara ŠRC Mladost u open air party lokaciju, a noćna smena pleše u klubovima Boogaloo, The Best, Opera i Johann Franck. Gospodina Siragusu loviš u subotu, 3. juna na open air lokaciji uz tINI, TImo Massa, Valentina Kanzyanija, Homeboya i Mariana Mateljana, i u pozdravu nedelje 4. juna u The Best Venue Hall, gde mu se pridružuju Archie Hamilton, Rossko i Matljen. Tvoje je nadalje svrnuti prst na službenu diseminaciju upada na Entrio i da uživaš! Za raspored po danima i lokacijama skok ovde.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 2×2 karte za oba dana festivala i ufur na svaki rejv u okviru festivala. Vase je da serujete ovaj clanak na vasim facebook profilima, lajkujete zvanicnu stranicu festivala

https://www.facebook.com/insoundwetrust

Stavite da prisustvujete zvanicnom eventu na faceboooku

https://www.facebook.com/events/769761739866249

i da nam u inbox nase onlyclubbing stranice posalje vase ime i prezime sa naznakom za WELOVESOUND festival. Nagradna igra traje do ponedeljka uvece, kada cemo obavestiti srecne dobitnike.

 
Avatar photo

Autor: Igor