Enzu se ostvarila želja – postaje rezident HYTE partija u klubu Amnesia na Ibizi

 

Ovog Sicilijanca sa sedištem u Londonu možete pronaći po celom svetu kako se bavi onim što voli – DJingom, a iz njegovog studija izlaze sjajni trackovi i saradnje.

Za svoj život često kaže kako je kao neki dobar san, što ne čudi kad uzmemo u obzir da se svako delovanje uz predanost i ljubav pretvore u ono što smo oduvek želeli. 

Iako se kao umetnik već establiširao u elektronskoj industriji, kako se čini, njegovo vreme tek dolazi. Enzo Siragusa, dovodi FUSE party brend u sklopu HYTE Ibiza partija u main room planetarno popularne Amnesije, ali i u Hrvatsku na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23.07. na plaži Kolovare u Zadru i kasnije u zadarskim klubovima.

 

 

Ovog leta Enzov san postaje stvarnost, markiraju Ibizu kao svoju letnju rezidenciju i to u Amnesia klubu, u sklopu Hyte Ibiza programa koji je prošle godine imao sezonu nezaboravnih partija sa kojima su se jasno pozicionirali na zvezdano nebo clubbing scene čarobnog ostrva, a od ove imaju još mnogo toga za ponuditi.

 

 

Enzo Siragusa talent je novog talasa umetnika koji su osvežili scenu na ostrvu, a nastupao je i s nemačkom DJ damom tINI kao dio tINI and the ganga uz svoje Fuse snage kao Rossko i Rich NtX, a setovi ove bande uvek su bili dobro primljeni na plesnim podijumima.

Ovo leto FUSE ima svoju priliku da zacrta svoje mesto na sceni, a već lagano predviđamo kako će ovo biti najuzbudljivija sezona u Amnesiji do sada. Enzo Siragusa ima priliku Fuse povesti na vrh scene, kao što su to svojevremeno napravili Hawtin sa M-nusom i Luciano s Cadenzom.

Enza u Hrvatskoj ove godine možete čuti čak dva puta. Nastupiće na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23.07. na plaži Kolovare u Zadru i Sonus festivalu koji će se održati od 21. do 25.08. na plaži Zrće na ostrvu Pagu.

 

Hyte Ibiza @ Amnesia

LINKS

Kupite kartu za HYTE Zadar https://www.entrio.hr/event/hyte-zadar-3314

HYTE Zadar https://www.facebook.com/events/1602834896694928/

Sonus local https://www.facebook.com/insoundwetrust/

 

Avatar photo

Autor: Igor