ERIC CLOUTIER sledeći petak u klubu THE TUBE!

 

Sledeći petak 21. novembra u kultni beogradski klub The Tube stiže Eric Cloutier, zajedno sa njim to veče će puštati i prespektivni mladi KID KIMI.

Eric je rodjen u Detroitu, živeo je u New York-u, a trenutno živi u Berlinu. U svet elektronske muzike je ušao 1996. godine. 
Na underground sceni je poznat kao fenomenalan DJ, iako nije imao ni jedno izdanje kao producent do 2014 godine. Njegovi setovi čine ambient, deep, dub, house i techno.
Bio je rezident u klubovima u Detroit-u, a kad se preselio u New York dobio je rezidenturu u klubu “The Bunker“. Od 2013. godine živi u Berlinu. 
Jedan je od retkih DJ-eva koji je redovno pozvan da radi na “Labyrinth” festivalu u Japanu.

U septembru ove godine je izabran u TOP10 DJ-eva u Berlinu na koje treba obratiti pažnju. Radio je u svim poznatim i manje poznatim klubovima u Berlinu i svako ko ga je čuo će vam reći da je ostavio poseban utisak. 
Ima izdanje na label-u “Mosaic“, na kom se nalazi i Steve O’ Sulivan i Freund der Familier. U avgustu ove godine je ostvario i svoj san puštajući muziku u klubu “Berghain“. Za label “Tanstaafl” bira koja će se izdanja naci na label-u.

Ulaz je free do 00:00, dok će posle koštati 300 rsd

Avatar photo

Autor: Igor