Esencijalne techno trake Jay Lumena osvojile i Drumcode Adama Beyera!

 

Kao producent Jay Lumen ima devet No1 traka, čak 24 trake koje su ušle u Top 10 i još nekoliko koje su dostigle Top 20 na svetskim listama.

Izbacuje na najboljim internacionalnim etiketama poput Drumcode (Adam Beyer), Saved (Nic Fanciulli), OFF Recordings, 100% Pure, Octopus Records, Cadenza i vlastiti Footwork itd.

Može se pohvaliti kako je bio jedini DJ/producent koji je 2010. i 2011. godine imao 6 traka na Beatportovoj Top listi, a isti uspeh dogodio mu se i 2012. godine kada mu je 6 traka dospelo u njihovu Top 10 listu.

Ovaj rekord ga čini jedinstvenim u svetu i dokazuje kako publika širom sveta prepoznaje njegov kvalitet.

Jay Lumen: Sve moje trake su kao moja deca, kao da sam na nekom spiritualnom mestu.

Upravo Jay Lumen stiže 21.decembra u Suboticu u poznati Gentlemen’s Club, gde se očekuje da će napraviti atmosferu za pamćenje u našem najsevernijem gradu. Ovo sjajno gostovanje je u organizaciji Sunset ekipe koja je do sad dovodila kako najbolje domaće DJ-eve tako i veliki broj poznatih stranih imena u Suboticu. Karte možete nabaviti na ovim lokacijama: Thalia Caffe – Park Rajhla Ferenca 12 Subotica i Madame Piano Bar – Braće Ribnikar 21 Novi Sad.

Odabrana selekcija traka koju slušate u ovom članku izdata je na njegovoj vlastitoj etiketi Footwork, kao i na Drumcodeu Adama Beyera.

Za više informacija u vezi njegovog gostovanja u Subotici pravac oficijalni facebook event klikom ovde

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor