EUPHORICS stiže u DOT ovog petka!

 

Nastavljamo sa pozitivnim DNB vibracijama u klubu Dot! Ovog puta premijerno u Beogradu, samo za Vas u goste dovodimo možda i najpriznatijeg likvid producenta u svetu sa ovih prostora DJ Untah Selecta a.k.a EUPHORICS!

EUPHORICS
/SoulDeepRec / Think Deep / Digital Blus
BITZ
/Inna Deep/
RIM RUNNER
/M.A.S.T/ D.A.B./DigitaLab
DŽONIDŽA
/Roll the Drums/
MC DON DADA
/Roll the Drums/
MC Bo_JAH

Euphorics

Untah Selecta se upliće u DnB vode krajem prošlog veka a zatim odlučuje da stane za gramofone i ljudima predstavi svoje viđenje drum and bass žurki. Nakon redovnih radio emisija na londonskom piratskom radiju Nu Perception, uz Kicbeu i radiju DnB Heaven.com, gostuje širom Srbije, Mađarske, Češke i Makedonije prezentirajući svoju euforicno-likvidnu, pozitivno obojenu dnb selekciju.

Početkom 2008. godine ulazi u studio i pokreće produkcijski projekat pod nazivom „EUPHORICS“. Nakon dve godine izdaje svoj prvi vinil za izdavačku kuću Santorin records sa numerom „Smoke“ i jednim od, po njegovom mišljenju najtalentovanijih DnB producenata, Tyler Straub-om na flipsajdu ploče. Numere „My Way“ i „Damn, You’re Cool“ izdate su za digitalni londonski label Quondam Records a 2012. Izdaje singl „Into The Storm/Blue Mosque“ za njujoršku izdavačku kuću Kill Inc.
U daljem periodu Euphorics izbacuje dugo očekivano izdanje u kolaboraciji sa Floridskom pevačicom Jett („Again“), a već početkom 2013. osvanulo je EP izdanje Liquid Brilliants pod nazivom Moonshine koje je ušlo u TOP 20 najprodavanijih Juno Download izdanja . Pored toga izdao je i jedan vrhunski single za brazilski Luv Disaster records sa energičnim jazz-y numerama „Book Dust“ i „Daisies“.

U avgustu 2013. numera “That Stuff” je dostigla 2. mesto u najboljih srpskih singlova na nacionalnom radiju B92 kao deo “Together” EP-ja koji je ušao u Juno Top 10 najprodavanijih Drum and Bass izdanja!
Sa daljim izdanjima kao što su “Lazy Breeze” na etiketi Blu Saphir, i debi albumom za Think Deep recordings – „Midnight Mist“ koji je izašao sredinom 2015. kako na vinilu, tako i u digitalnom formatu i dospeo do top 5 najprodavanijih Drum and Bass albuma , vrhunac njegove produkcijske karijere jeste drugi album „Odyssey“ izdat za SDR koji je dospeo do drugog mesta najprodavanijih albuma na Juno Download portalu. Njegove numere su do sad prezentovane i podržane od moćnih imena kao što su LTJ Bukem, Grooverider, Bryan Gee, Furney, Crissy Criss BBC Radio 1Xtra, Stunna, Bassjunkees, Everyday Junglist, Jungletrain, DnB Heaven i Bassdrive.com

Rim Runner

Pocinje da vrti 2005 kao deo Dready Against Babylon soundsystema. U proteklih 9 godina radi kao dj, live performer i producent pod razlicitim imenima, kombinujuci dub, reggae, breaks, dnb, jungle…Kao producent je izdao preko 20 autorskih traka i remixa za M.A.S.T, D.A.B. i DigitaLab.
Ljudi sa kojima je delio bine: Gaggie Selecta ( Wadada Soundsystem), KDC, Natty Strike Soundsystem, Irie FM, Black Arc Crew, Trench Town Rockers Soundsystem ( TTR ),King Calypso Soundsystem, Shadi Megallaa, Boom Sound System, Dada Selectah, Abu Dubbers, Bitz, Mc Bo_JAH,Shiny D, LMV,Jungalist Chamil, Don Jole,Mogli, Darko Stepic, Hypertech, B-Complex, Macrodot, Mika Raguaa, General Levy, Ya Man,Ghetto Rudi, Drash, Bass Infusion i mnogi drugi.
Bine koje je delio sa ljudima: Beograd, Lazarevac, Obrenovac, Leskovac ,Niš,Novi Sad, Majdanpek, Štip, Skoplje, NY, Abu Dhabi, Dubai.

Bitz

DJ Bitz je kao zaljubljenik u ploce krenuo da se bavi DJ-ingom 2007. godine. Za vreme svoje karijere nastupao je sa svim poznatijim domacim Dj-evima i mnogim stranim poput LTJ, Lenzman, Spectrasoul, Icicle … a osim u Srbiji nastupao je još u Sloveniji, Bugarskoj, Makedoniji..
Svi se secamo perioda od 2009. do neke 2013. kada je organizacija Inna Deep Session, koju su cinili još i MC Edge i VJ Witness, pravila možda i najbolje drum&bass žurke u tom periodu. 2012. Bitz pocinje sa eksperimentisanjem tempoa, kada je njgov mix Soul Drums doživeo eksploziju popularnosti kod slušalaca.

Džonidža & Don Dada

DJ Džonidža & Don Dada su dvojac koji opasno zagreje atmosferu na densfloru gde god da se pojave. Nikola Stankovic a.k.a. DJ DŽONIDŽA na domaćoj Drum&Bass sceni je više od pet godina i može se pohvaliti velikim brojem žurki, što u svojoj organizaciji, što na gostovanjima širom Srbije. Nastupao sa većinom domaćih imena i po kojim stranim. Prepoznatljiv po kombinaciji likvidnih rolera sa opakim, minimalnim bengerima i nekim džanglom, premda je ljubitelj dobre muzike, svoje setove tematski prolagodjava žurci. Početkom 2015. godine upoznaje MC-ja Don Dadu sa kojim započinje serijal žurki Roll the Drums.

MC Bo_JAH

“Praveći buku” više od 10 godina, Bo_JAH je postao jedan od najpoštovanijih drum’n’bass/dubstep/reggae/fussion m.c.-eva u Srbiji i regionu.

Tokom karijere nastupao je uz sve značajne domaće drum’n’bass i dubstep d.j.-eve i producente: Codex, Rahmanee, Euphorics, Drop Sensei, Bitz, Rim Runner, Kaiah, Mote, Rebel B, Damian Selecta, Toprek, Queen of The Djashttown… te i sa imenima iz regiona, poput Tekitoka, Kula VuBass i Brat Leeks iz Hrvatske, kao i Darko Stepić, Hypertech, Tecktone iz Makedonije.

Kvalitetom za mikrofonom, stvorio je sebi priliku da vokalna podrška bude i velikom broju svetskih d’n’b zvezda koji su nastupali, kako u Srbiji, tako i u regionu, a zapažene nastupe imao je sa imenima kao što su: Klute, dBridge, Big Bud, Nookie, State Of Mind, Prolix, Hybrid Minds, Chris Su, A Sides, B Complex, Disphonia, Eveson.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor