Exit i Sea Dance među prva tri na putu do evropske titule – glasanje još do četvrtka!

 

Ostalo je još samo tri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade, a iz Holandije je tokom vikenda stigla nezvanična informacija da su po broju glasova publike iz celog sveta i Exit i Sea Dance među prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji!

Oba festivala koji čine veliku Exit Avanturu mogu osvojiti najprestižnije evropske festivalske titule, a da bi to i ostvarili potrebna im je tvoja pomoć! Preostala tri dana biće presudna, jer upravo glasovima u finišu publika daje završnu reč. Svi koji glasaju do četvrtka 12. novembra do 19h, ujedno mogu da osvoje VIP ulaznice za vodeće festivale širom Evrope!

Glasa se izborom za Exit i Sea Dance iz prva dva padajuća menija na sledećem linku:

https://www.surveymonkey.com/r/TLB8Z6C

Publika iz cele Evrope, zajedno sa žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, proglasiće pobednike 13. januara na ceremoniji dodele nagrada u okviru najvećeg muzičkog sajma Eurosonic Noorderslag u holandskom gradu Groningenu. Ovako je to izgledalo pre dve godine:

Pobednik iz 2014, Exit festival je i sedme uzastopne godine nominovan za „Najbolji veliki evropski festival“, a Sea Dance brani titulu „Najboljeg festivala srednje veličine“, odnosno do 40.000 posetilaca po danu osvojenu ove godine. Exit je u konkurenciji sa 34 festivala iz 15 zemalja, zajedno sa ostalim vodećim evropskim festivalima kao što su Roskilde, Tomorrowland, Sziget, Wacken, Lollapalooza Berlin i drugi. Aktuelni vlasnik titule, Sea Dance, je u konkurenciji sa preko 60 festivala iz 17  zemalja, među kojima su čuveni Best Kept Secret, In music, Melt!, Volt i Berlin festival!

 

Avatar photo

Autor: Igor