EXIT MEĐU 10 NAJBOLJIH EVROPSKIH FESTIVALA

Festivalska publika je i ove godine izglasala je EXIT za jedan od najboljih evropskih festivala u okviru UK Festival Awards, najznajčajnijeg britanskog festivalskog priznanja. EXIT se tako i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala van Velike Britanije, u kategoriji „Best Overseas Festival“, kao što su Tomorrowland (Belgija), Snowboming (Austrija), Benicassim (Španija) i drugi.

Ove godine je u okviru UK Festival Awards glasalo rekordnih 575.000 fanova festivala iz cele Evrope, što je porast od preko 20% u odnosu na prethodnu godinu. Podsećamo da je EXIT 2013 doživeo najveći rast posete u svojoj istoriji i to u godini koja je bila posebno teška za mnoge evropske festivale.

EXIT festival nominovan je i za najbolji veliki festival u okviru druge prestižne festivalske nagrade – European Festival Awards. Spisak finalista za ovu nagradu, biće objavljen u decembru, a proglašenje pobednika u januaru 2014. godine.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim ljubiteljima na ukazanom poverenju i na prepoznavanju uspeha i značaja EXIT festivala. <3

Avatar photo

Autor: Igor