Exit novosti

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će ovogodišnji EXIT ugostiti neka od najvećih imena savremene svetske muzičke scene. Thom Yorke, osnivač i neprikosnoveni lider benda Radiohead, jedne od najuticajnijih grupa današnjice, predvodiće line up EXIT festivala, svojim novim projektom Atoms For Peace. Ovu super grupu čine istinske muzičke zvezde – pored frontmena i spiritus movensa benda Radiohead, tu su i legendarni basista grupe Red Hot Chilli Peppers – Flea, čuveni producent sastava Radiohead – Nigel Godrich, čovek koji lupa bubnjeve uz veličine kao što su R.E.M. i Beck – Joey Waronker, te virtuozni brazilski perkusionista – Mauro Refosco.

“Atoms For Peace nastali su kada smo Flea i ja zaglavili jedno veče slušajući Fela Kuti muziku celu noć“ izjavio je Thom Yorke. “Otkrili smo koliko je ogromna muzička energija sakrivena u našoj potencijalnoj saradnji. To su ti momenti kada osetiš da se velike stvari dešavaju“.

“Svi smo veoma uzbuđeni što ćemo zajedno sa publikom Exit festivala imati jedinstvenu priliku da čujemo jedan od najtraženijih muzičkih sastava ove godine” izjavio je Dušan Kovačević, strateški direktor festivala.

“Okarakterisani od svetskih medija kao “supergrupa“, Atoms For Peace su u ovom trenutku jedna od najvrelijih tema na svetskoj muzičkoj sceni” rekao je Ivan Milivojev, izvršni direktor festivala EXIT. “Svi svetski festivali se grabe da ih dobiju, a zahvaljujući ugledu koji EXIT ima u  muzičkoj industriji, svi posetioci festivala imaće priliku da ih vide uživo na Petrovaradinskoj Tvrđavi” dodao je Milivojev.

Dragan Ambrozić, programski direktor glavne festivalske bine rekao je da će nastup Atoms For Peace “biti jedinstvena prilika da domaća i regionalna publika čuje kako zvuče istinske muzičke legende u punom naponu snage, majstori muzike u novom izdanju u kome se gitarski zvuk pretapa u digitalni, rok u elektroniku, parole u poeziju.”

Atoms For Peace su u brišućem letu već osvojili istinske ljubitelje kvalitetnog zvuka širom planete. Publika Exit festivala imaće priliku da uživa u ekskluzivnom koncertnom izdanju na njihovoj prvoj turneji ikad. Atoms For Peace debi album “Amok“ objavljuju 25. februara, a pesme koje su još ranije bile postavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner,  Amok i druge, oduševile su ljubitelje ovih velikana.

 

 

Takodje vas podsećamo na promociju pod nazivom Love@Exit koja traje do 8. marta. Parovi koji kupe ulaznice za Exit do 8. marta dobijaju mesto u Exit kampu besplatno!

Plus, svi parovi koji kupe karte tokom ovog perioda učestvuju automatski u izvlačenju super cool nagrada:

– 1 x EXIT In Love apartman u hotelu visoke kategorije u Novom Sadu tokom festivala
– 5 x večera za dvoje u jednom od najboljih restorana u Novom Sadu tokom festivala
– 10 x specijalnih EXIT Lovers paketa.

Imena parova koji su osvojili nagrade biće objavljena prvog dana proleća, 21. marta 🙂 

Uključite se u EXIT ljubavnu R:Evoluciju!

 

Avatar photo

Autor: Igor