Fakir, Goya i Skymate (NL) konektuju se na obali Tise

 

Za samo nekoliko meseci, u gradiću koji je nudio prilično jednoličan muzički sadržaj, razbuktala se fama oko organizacije mladih ljudi sa vizijom, koji hrabro streme ka oživljavanju svog mesta. Nakon jedne od promo žurki, koja se održala na prostranoj parceli na samom ulazu u šumu, pored reke Tise, organizatori su potvrdili svoju intuiciju da je to pravo mesto za festival.

Finalne pripreme pred Konekt festival u Novom Bečeju zaokružene su sa još nekoliko velikih imena iz sveta elektronske muzike. Ostalo je još samo nekoliko dana do festivala i sitno brojimo do otvaranja!

Na poslednjoj promo Konekt žurci, koja se održala na plaži pored Tise, vrteli su fantastični Lesha, Vladimir Aćić i domaćin Daniel Prehoffer. Pitali smo Vladimira Aćića kako mu se dopada na obali Tise.

Dogovorio sam se sa organizatorima da dođem ranije, baš da bih uživao ovde, uz ovakav pogled na reku. Oduševljen sam, nekoliko godina nisam bio u Novom Bečeju, pa mi je ovo vratilo stare uspomene. Super je.“ Potvrdio je i da je prvi put na Konektu, ali očekuje pozitivan vajb i dobru energiju. „Ja sam nekako navikao da je ovde uvek dobra i uzavrela atmosfera“, dodao je jedan od naših najperspektivnijih didžejeva.

U velikom stilu, u petak, 4. septembra od 20h, Konekt će otvoriti: Otto von Disco, Deeman, Dušan Nikolić,Daniel Prehoffer i Fakir. U subotu, 5. septembra, od 18h, nastupaće: Skymate, koji stiže direktno iz Holandije, Kibz b2b Mario C, Ilija Mandić, Daniel Fritz, Furman, Danijel Savić i Goya.

Organizatori obećavaju dobar provod propraćen dnevnim aktivnostima u vidu panela i radionica. Mnogi koji su posetili promo žurke, obećali su da će se vratiti i nastaviti svoju Konekt priču.

Ulaz: 199,00 dinara – dan, na kapiji festivala

Kamp: 199,00 dinara – oba dana festivala

Stay konekted!

https://www.facebook.com/events/852641914822198/

https://www.facebook.com/staykonektednovibecej?fref=ts

Avatar photo

Autor: Igor