Fatboy Slim je govorio o svojoj ljubavi prema velikim i malim svirkama, govoreći da mu mali nastupi daju “vrlo perverzno zadovoljstvo”.

 

Fatboy Slim je govorio o svojoj ljubavi prema velikim i malim svirkama, govoreći da mu mali nastupi daju “vrlo perverzno zadovoljstvo”.

Govoreći za Metro, Fatboy je rekao:U oba slučaja jednako uživam. Volim nastupati u velikim prostorima za brojnu publiku, a jednako volim nastupati na glupim mestima gdje DJ-evi nemaju šta tražiti.

Imam vrlo perverzno zadovoljstvo nastupajući na malim događajima gde mogu vikati na ekipu i uplesti se.

Gledajući prema letu, Fatboy Slim je otkrio da mu je Glastonbury, festival na kojem nastupa od 1996. godine, već na pameti. “O tome ni ne razmišljam, to se podrazumeva. Sve dok ne odapnem, nastupaću na Glastonburyu.

Kako se DJ i producent priprema za turneju po Velikoj Britaniji s nastupima u sedam arena, sa stajalištima od Londona do Manchestera i svugde između, rekao je kako mlađe generacije i dalje uživaju u muzici koju bi njihovi roditelji slušali.

Čini se da postoji stalna sveža zaliha mladih koji se žele zabavljati, a ja postajem opijen time što sam deo njihove zabave.

Na neki način sam vampir, moja tajna večne mladosti je gledati ih kako se zabavljaju … ili njihov alkoholom natopljen znoj prožima u mene i zadržava moj mozak u stalnoj dobi od 17 godina.”

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor