Fatima Hajji: Moćan bas i jaka energija su moji aduti, očekujte jednu dobru žurku!

 

Španska tehno umetnica afričkog porekla Fatima Hajji nastupiće ovog petka u Barutani. Ove godine Fatima slavi 20 godina svog prisustva na muzičkoj sceni, pa tom prilikom za beogradske klabere planira specijalan party.

Tokom svoje duge karijere oblikovala je razne podžanrove tehno muzike. Njen zvuk je snažni hard tehno, u kome se protežu hipnotišuće arapske melodije, kao i elementi afričke muzike, salse i dobar gruv. Pored di-džejinga, ona se bavi i produkcijom, vlasnica je i tri izdavačke kuće Standbite Music, Taikatta i Silver M. Takođe, vodi i svetski slušanu radijsku emisiju Standbite Music, dok žurke svoje etikete Silver M održava na Ibizi, u Amsterdamu i Barceloni. Te večeri, podršku će joj pružiti muška tehno ekipa: Bojan Vukmirović iz Concrete DJz, Paragon i Timmy Mendeljejev i CWTCH.

Trudim se da radim ono što volim i ne pratim trendove. Moćan bas i jaka energija su moji aduti. Takođe, volim da su moji setovi ispunjeni pozitivnim vibracijama koje pronalazim u vokalima kada produciram.Kada sam prvi put došla u Beograd, nastupala sam u Barutani i bilo je fantastično. Jako energična publika i puno dobrih vibracija. Veoma se radujem predstojećem nastupu, očekujte još jednu dobru žurku!poručila je Fatima svojim fanovima.

Super sam se zabavljala u Madridu, Barseloni, Granadi, Valensiji, kao i Amsterdamu i Roterdamu. Prošlog puta u Beogradu i Novom Sadu bilo je neverovatno. Južna Amerika je veoma energična, imam dobre uspomene iz Kolumbije, Perua, Argentine i Čilea. Moj prvi nastup u Los Anđelesu bio je predobar, takođe. – dodaje ova španska producentkinja.

Fatima poseduje odličnu tehniku miksanja, ima veliki talenat u selekciji muzike, a kada nastupa pred punim dance floor-om, kao pritiskom na magično dugme, ona se potpuno konektuje sa publikom. Inspiracija koju dobija od publike pomaže joj je da pokrene na desetine hiljada ljudi na najvećim svetskim festivalima kao što su:

Awakenings, ADE, Tomorrowland, Monegros, Free Your Mind, Nature One, Medusa i Eco Festival, dok u tami klubova Tresor, Berghain, Eden Ibiza, EGG London, Razzmatazz, Fabrik, Row 14, La Riviera, Factory 010 dominira svojim masivnim, tvrdim zvukom po kojem je prepoznaju širom planete.

Fatima je stekla poštovaoce širom sveta zahvaljujući jedinstvenom muzičkom odabiru i još neverovatnijim setovima. Svojom mladalačkom spontanošću i nepresušnom energijom Fatima konstantno ruši barijere i pruža nezaboravno iskustvo slušaocu. Iako dolazi iz hard tehno scene, tokom poslednjih nekoliko godina njen zvuk se malo promenio, ali i dalje isporučuje čiste andergraund tehno setove na sporijim brzinama.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po ceni od 790 dinara za parter i 1190 dinara za VIP, putem nove onlajn platforme Cooltix, kao i prodajnih mreža Ticketvision i Gigstix.

 

Avatar photo

Autor: Igor