FATIMA HAJJI PRVI PUT U BANJALUCI!

 FATIMA HAJJI PRVI PUT U BANJALUCI!

Fatima Hajji je jedna od najpopularnijih devojaka na DJ sceni! Ova egzotična španjolka sa arapskim korenima po prvi put nastupa u Banjaluci 7. marta na ELEMENT žurci. Žurka će biti održana u sportskom balonu „Kej“, Klašnice – Banja Luka (Svetosavska 128). 

Fatima je DJ-ica i producentica koja već skoro dve decenije važi za jednu od najboljih u svetu. Zaljubljenica je u žestoke ritmove poput techna, ali veoma spretno svojoj muzici dodaje boju i dušu sa afričkim ritmovima. Poseduje talenat da izabere muziku koja pokreće masu ali i izvanredne veštine miksanja. Svežina, hrabrost i nemilosrdni gruv su za nju idealan recept za dobru zabavu. Nastupala je na mnogim svetskim festivalima kao što su Awekenings i Tomorrowland, kao i u mnogim legendarnim klubovima poput Tresor-a u Berlinu.

Osim Fatime na 7. ELEMENT događaju će nastupati i velika imena sa domaće i regionalne scene: Vladimir Aćić (SRB), Miloš Vujović (SRB)  i DJ Woodie (BIH). Ulaznice će biti dostupne u prodaji od 10. februara putem servisa kupikartu.ba. Organizovan je i besplatan prevoz iz centra Banja Luke do lokacije događaja, jer zajedno sa našim sponzorima želimo da pošaljemo poruku „Ne vozi kad piješ!“. A tu je i Patrol Shuttle Taxi za ekipu koja želi da brže stigne. Shuttle Taxi možete naručiti regularno pozivom na broj 1533, cena vožnje je oko 20 KM, a ako plaćate Mastercard-om dobijate fixnu cenu od 15 KM.  Organizatori takođe pripremaju i vrhunsku, do sada neviđenu produkciju na ovim prostorima!

Više informacija o predstojećoj žurci potražite na Facebook događaju: https://www.facebook.com/events/466230187401278/

#element #jointheparty

Avatar photo

Autor: Igor