Feel Decimal Black Label :: Our House Vol.1 izdanje sa tri sjajne trake!

 Feel Decimal Black Label :: Our House Vol.1 izdanje sa tri sjajne trake!

Feel Decimal Black je lejbl iz Kragujevca koji uskoro slavi tri godine postojanja, a uglavnom zasnovan na muzici producenata iz Kragujevca.

Lejbl polako gradi svoje ime iz godine u godinu i gledaju da privuku još neka imena kako iz Srbije tako i iz inostranstva.
Poslednje njihovo izdanje iz jula meseca je pod nazivom “Our House Vol.1” sa tri trake:DGNRK – This is where I amhttps://www.youtube.com/watch?v=w6_j9TdpYg4Random Ime – City Lightshttps://www.youtube.com/watch?v=TPmtmy-CGYISale Janković – Ying Yang https://www.youtube.com/watch?v=Z6KBwrEQEC8DGNRK je DJ i producent iz Kragujevca, ukorenjen u klasičnoj i folklornoj muzici, ozbiljan muzički kolekcionar, pijanista i perkusionista a kada sve to saberemo dobijamo jedan prefinjeni i unikatan zvuk.Random Ime je totalni underground producent iz Čelareva, sa mogućnošću produciranja više stilova podjednako dobro. Muzika mu je puna ritma i dinamike, a za njega će se tek znati.

Sаle Janković je veliki ljubitelj muzike koji se elektronskom muzikom bаvi još od srednjoškolskih dаna. Interesovаnje zа grаmofone i ploče bilo je veliko, a prve počinju dа se puštаju sа 17 godinа. Počeo je 2004. dа studirа аudio i video tehnologiju kаdа se upoznаje sа progresiv house zvukom i počinje dа producira muziku. Izа sebe ima nekoliko izdаnjа a dаnаs se njegov izbor muzike zаsnivа nа rаzličitim house i techno zvucimа (deep, tech i progressive).
Feel Decimal Black lejbl nastavlja sa radom, već sredinom avgusta nam sledi novo izdanje koje će izdati DJ Mancha.

Sav info u vezi ovog domaćeg lejbla možete pronaći na njihovom zvaničnom portalu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor