Female:pressure w/ Red Pig Flower (London/Berlin), Alex Monster, Kristina Lalić

 
1. OFFICIAL female:pressure PARTY IN SERBIA!
 
Female:pressure predstavlja internacionalnu mrežu ženskih umetnica koje stvaraju u polju elektronske muzike – muzičarki, kompozitorki, DJ-ica do vizuelnih umetnica (VJ-ica), kulturnih radnica I istraživačica. Funkcioniše kao online baza, koju možete pretraživati prema različitim kriterijumima. Cilj je povezivanje I jačanje komunikacije, kao i reprezentacija – na jednom mestu nalaze se informacije o umetnicama i mogućnost da ih kontaktirate.
 
 
female:pressure je pokrenula Electric Indigo  (http://www.residentadvisor.net/dj/electricindigo) još 1998. godine i sada broji više od 1200 žena iz 61 zemlje. 
 
Ukolito želite da postanete deo female:pressure mreže, javite se na  info@femalepressure.net 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RED PIG FLOWER | female:pressure
 
Red Pig Flower je DJ-ica, live performerka, producentkinja I vizuelna umetnica. Koreansko-japanskog porekla, svoju muzičku karijeru započela je u Aziji – nastupala je prvo u klubovima u Tokiju I Seulu, a onda i širom Japana. Od 2010. Živi I radi na relaciji London – Berlin. Nastupa po raznim poznatim klubovima (Egg, Basing House, Tresor…), kao I u inostranstvu (Paris, Ibiza, Malta…) sa nekim baš poznatim imenima (Monika Kruse, Miro Pajic, Yapacc, Okain, Wbeeza, Dana Ruh, A guy called Gerald, Agent, Towa, Tei, Timid boy). Njeni live nastupi su opisani kao eksperimentalni sa dubokim I tribalnim gruvom, kreativni, lični, ponekad analogni. Radila je sa lejbelima Entail Records(London), Sound of vast (Ams, vinyl only), Plus Records(Japan), Deep!(Miami). 
Red Pig Flower je takođe vizuelna umetnica i slikarka, intrigiraju je I inspirišu teme života I smrti, beskonačnosti, snoviđenja, strasti I realnosti. (Njen projekat “Weird and Beautiful” je sinteza strasti, sna I jave I predstavlja njenu životnu I filozofiju zvuka).
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jAkA dOmAćA female:pressure pOdRšKa:
 
ALEX MONSTER | female:pressure
 
 
KRISTINA LALIĆ | female:pressure 
 
 
 
Avatar photo

Autor: Igor