Fernanda Martins, Metodi Hristov, Spartaque i Miloš Vujović 24. aprila na Spensu u okviru Green Love festivala!

 Fernanda Martins, Metodi Hristov, Spartaque i Miloš Vujović 24. aprila na Spensu u okviru Green Love festivala!

Elektronski raj se nastavlja! Nakon nezaboravnog dočeka na Spensu, rođendanske žurke u februaru, žurke u martu, Green Love festival svojoj publici podariće još jednu fenomenalnu noć. 

Festival svetskih razmera, 24. aprila ugostiće brazilsku lepoticu Fernandu Martins na Spensu. Pored nje, publika će đuskati uz Metodija Hristova i Spartaque-a, dok će domaću podršku pružiti Miloš Vujović. Fernanda Martins, di džej i producent, smatra se jednim od najvećih ženskih imena svetske tehno scene. Ova brazilska diva može se pohvaliti nastupima u najvećim i najpoznatijim klubovima na planeti, te je tako veoma cenjena u Evropi, Aziji i Americi. Zahvaljujući njenoj neverovatnoj tehnici, neodoljivoj harizmi kao i nezapamćenoj komunikaciji sa publikom, ova lepotica ne ostavlja publiku ravnodušnom. Slušajući je, shvatate da ova žena zna kako da iskoristi svu eksibilnost i svestranost koju tehno nudi. Uz nju, publiku u aprilu na noge će podići i Metodi Hristov, za kog slobodno možemo da kažemo da se “odomaćio” na Green Love festivalu.

Kada se pojavio u elektronskim vodama, za vrlo kratko vreme, ovaj umetnik uspeo je da osvoji srca rejvera na bugarskom tržištu. Njegov jedinstveni stil je nešto mnogo više od tradicionalnog tehna ili hausa. Kako kaže, obožava da eksperimentiše sa različitim muzičkim stilovima, što uvek ispadne odlična kombinacija. Njegov autorski rad prate i podržavaju svetska imena di džej univerzuma kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi. Ovu posebnu ekipu uveličaće i Vitaliy Babiy, poznatiji kao Spartaque. Ovaj Ukrajinac svoju karijeru počeo je 2005. godine, a samo dve godine kasnije došla je i velika popularnost kada je jedinstvenim setom oduševio publiku na poznatom festivalu “Global Gathering”. Nakon tog presudnog seta, organizatori su ga postavili za rezidenta festivala. Ovaj Ukrajinac do sada ima preko trista izdanja na osamdeset lejblova, a samo neka od njih su “Raise Me”, “Resolved”, “Insomnia”, “Fobia”, “Interception”.

Tog 24. aprila, ekipi velikana pridružiće se i Miloš Vujović koji se već 15 godina čvrsto drži na domaćoj elektronskoj sceni. Njegove mikseve karakteriše “rolling” techno zvuk. Član je Tauten lejbla, a ima izdanja na Stick Recordings, Reload, Reload Black, Sabotage Records, In Deep’n’Dance i mnogi drugi. O tome da je jedan od najprestižnijih festivala u našoj zemlji, govori činjenica da je Green Love već 11-tu godinu uvek prepun, da se traži ulaznica više, da poštovaoci elektronske muzike na svakoj žurci pokažu koliko je važno spajati muziku i ljubav kao i koliko festival radi na osnaživanju elektronske scene.

Zbog očuvanja visokih festivalskih standarda kao i čuvanja duha “zdravog” I dobrog rejva, organizatori kampanju #SAMOODGOVORNO rejvujem nastavljaju i u 2020. Godini. Mlađima od 18 godina, ulaz neće biti dozvoljen. Zapamtite, vrhunska muzika, đuskanje do ranih jutarnjih sati i “zelena” ljubav dovoljni su za dobar provod!

Za sve informacije u vezi ove žurke pravac oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor