Festival “Creamfields” objavio najveću do sad produkciju stejdža u istoriji Velike Britanije

Najpoznatiji britanski festival elektronske muzike “Creamfields” skoro je rasprodao sve karte za svoje peto izdanje, a odlučio je da obraduje sve svoje posetioce sa do sada nevidjenom produkcijom u Velikoj Britaniji i stejdžom koji će tri puta biti veći od prošlogodišnjeg.
Novi stejdž će biti širok 60. metara i visok 18. metara, koji će na sebi imati 7 velikih LED ekrana koji će omugućavati vrhunske vizualizacije, pored toga biće postavljeno i šest FX tornjeva na kojima će biti mnogi laseri, rasveta kao i pirotehnika i razni drugi specijalni efekti koji će omogućiti publici takozvani “360 degree production experience.
Da bi pokušali da nam dočaraju kakav sistem pirotehnike spremaju, ugradiće takozvani sistem “Hurricane” koji će izbacivati do sad najveći vatreni plamen u Evropi.

Na FX tornjevima će biti postavljeni i čuveni “ice cannons” tj. ledini topovi koji će izbacivati 20. metara u vis hladni nitrogeni gas koji će hladiti publiku. Takodje će se na bini i naći s obe strane stejdža topovi koji izbacuju konfete da upotpune fantastično audio – vizuelni doživljaj.
Creamfields 2013 je ove godine spremio masivan LINE UP koji nikog neće ostaviti ravnodušnim, a dolaze Tiesto, Above & Beyond, A-Trak, Feed Me, Skream, Eric Prydz i mnogi drugi. Festival se održava od petka 23. avgusta do nedelje 25.tog u Engleskom gradiću Daresbury.

Avatar photo

Autor: Igor