Festival dnevnih OPEN AIR žurki „Sweet sixteen” u klubu KPTM

 

KPTM, 031 Republic i Onlyclubbing  predstavljaju trodnevni letnji festival „Sweet sixteen” koji će se održati u bašti kluba KPTM od 4. do 6. jula od 16 časova.

Ko kaže da je samo noć rezervisana za najluđe žurke? Dobra muzika, poznatije i neke sasvim nove trake, savršeni letnji vajb i popodne u klubu KPTM mogla bi da bude nova formula za jedinstveni „after work” party.

Organizatori najavljuju vrhunski matine provod u prepoznatljivoj atmosferi za koju će biti zaduženi neki od najkvalitetnijih izvođača u zemlji.

Ukoliko ste oduvek maštali o tome da ponedeljak više ne bude vaš najomraženiji dan, sada je prava prilika da to ostvarite, jer ćas vas od 16 časova u KPTM-u za miks pultom čekati Gem.n. (Raw Beats), Goya (FunPro4) i Depra (Falso Berlina).

Legendarni gradski di-džej i jedan od pionira domaće techno scene, Boža Podunavac „provozaće” posetioce open air žurke šestočasovnim  setom sa Mirkom Lazarevićem u prepoznatljivom „tvrđem” stilu u utorak, 5. Jula.

Sreda je rezervisana za eksploziju dobrog vajba uz ekipu sa kojom je osmeh neiznebežan: Marko Vuković (Silly Headz/Happy People), Aleksa Ašanin (DBDZ), Ivan Radojević (031 Republic) i Luka Vuković (031 Republic).

Provertite zbog čega ceo grad priča o OPEN AIR žurkama u klubu KPTM.

Više o festivalu i izvođačima možete pročitati na Facebook event-u:


https://www.facebook.com/events/1073579992732673/

Avatar photo

Autor: Igor