FESTIVAL DRUGAČIJI OD DRUGIH! JOŠ SAMO 2 DANA DO WE STILL DANCE BOUTIQUE FESTIVALA NA PAGU!

 FESTIVAL DRUGAČIJI OD DRUGIH! JOŠ SAMO 2 DANA DO WE STILL DANCE BOUTIQUE FESTIVALA NA PAGU!

Boutique festival We Still Dance drugačiji je od drugih. Prvo izdanje novog letnjeg Festivala, koji zasigurno produžuje sezonu zabave, počinje od 19. do 23. avgusta na ovog leta najpoznatijoj plaži zabave na svetu Zrću. Već je prvo izdanje izazvalo veliku pažnju pa je ostao mali kontigent slobodnih ulaznica. Festival se održava uz sve epidemiološke mere, a na sva događanja mogu ući samo osobe koje imaju EU Covid certifikat ili negativan test

„Za dva dana očekuje nas prvo izdanje Festivala. Sve je spremno, izvođači su počeli stizati na ostrvo Pag. Veliku pažnju posvećujemo epidemiološkim merama te smo preduzeli sve kako bi se gosti osećali sigurno. Zabava uz neke od najboljih svetskih techno DJ-a može početi!“ – izjavila je Lana Borić iz We Still Dance festivala

Na ovoj boutique muzičkoj avanturi posetioce će nakon gotovo dve godine razveseliti nastup jedne od omiljenih DJ zvezda, Švajcarskinje Sonja Moonear. Ova talentovana i šarmantna dama čiji se hitovi puštaju od Brazila pa sve do Nemačke, Švedske i brojnih drugih party destinacija sa nestrpljenjem očekuje ponovni susret i nezaboravnu zabavu sa hrvatskom publikom. Na We Still Dance festivalu nastupiće i jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice, Amerikanac Seth Troxler koji je srca milionske publike osvojio svojim najraznovrsnijim setovima i enciklopedijskim znanjem od ranog Chicago housea i minimal techna do indie rocka i ambijentalne muzike. Uz Sonju i Setha, u pet festivalskih dana posetice će zabavljati Andrea Oliva, BEC, Luigi Madonna, Enzo Siragusa, tINI, Marko Nastić i Marin Biočić. Za after party 23. Avgusta zadužena je Margaret Dygas.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Papaya, Noa i Kalypso, opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijumima pod otvorenim nebom, kao i mestima za opuštanje s pogledom na mirno more. 

Iza We Still Dance festivala stoji poznati hrvatski event brand We Love Sound, koji kao organizator stoji iza jednog od najboljih svetskih festivala – Sonusa festivala i omiljenog zagrebačkog događaja We Love Sound Open Aira.  

Dnevne i festivalske ulaznice mogu se kupiti putem stranice https://we-love-sound.com/we-still-dance te u sustavu Entrio.hr. Mali broj ulaznica bit će dostupan na blagajni na samom ulazu na Festival. 

Avatar photo

Autor: Igor