FOREST FEST i ove godine! PSY-TRANCE, ŠUMA, REJV!

 

Srbija će od 8. do 12. juna biti u centru zbivanja regionalne trance scene. Perspektivni festival u šumi će treći put po redu okupiti hiljade ljubitelja dobrog zvuka, avanture, prirode i umetnosti.

U samom srcu Srbije, kod Kumove česme u Spomeniku prirode Ribnica, nedaleko od sela Paštrić kod Mionice, na 83 km od prestonice, predstaviće se 77 umetnika, 14 izdavačkih kuća i 10 organizacija iz raznih zemalja sveta (Belgija, V. Britanija, Indija, Rumunija, Kanada, Brazil, Švedska, Italija, SAD, Nemačka …)

Na FOREST FEST-u nastupiće svetske zvezde: E-Mantra (Altar records), ASKARI (Dacru records), ELEUSYN (JOOF rec.), TROPICAL BLEYAGE (Dacru rec.), NIGHT HEX (Suntrip rec.) i mnogi drugi (više info na www.forestfest.rs)

Osim u kvalitetnom zvuku, posetioci će uživati u zanimljivim sadržajima kao što su: akrobacije, egzibicije sa vatrom, body-painting, umetničke radionice, prodajne izložbe i relax sadržajima poput istezanja, masaže, vežbanja u prirodi i plivanja u kristalno čistoj reci Ribnici.

Ljubitelji prirode će uživati u kampovanju pored reke, obilasku Ribničke i Šalitrene pećine, Muzeja kamena, Kumove česme, Crkve Sv. Petra i Pavla i brojnih drugih lokaliteta, a za turiste i posetioce koji žele da iskoriste sve prednosti ove fantastične destinacije i upoznaju sa načinom života na selu, moguće je noćenje u seoskim domaćinstvima o čemu se možete informisati na www.mionicaturizam.rs.

Karte do kraja maja možete nabaviti po promotivnoj ceni od 2200 dinara u WIN WIN maloprodajnim objektima širom Srbije ili putem sajta www.ddtickets.rs. U cenu ulaznice uključeno je kamp mesto na samoj obali reke, besplatan parking, pristup Spomeniku prirode Ribnica i ulaz na svih pet dana festivala. Od prvo do 8.juna karta će iznositi 2600din, a na samom ulazu 3000din.

Za sva dodatna pitanja kao i informacije o prevozu koji će biti organizovan iz pojedinih gradova, posetite www.forestfest.rs

 

Avatar photo

Autor: Igor