Francuski DJ Rafael Cerato 24. novembra po prvi put u Srbiji!

 Francuski DJ Rafael Cerato 24. novembra po prvi put u Srbiji!

Poslednjeg vikenda novembra, Rafael Cerato, mladi DJ koji stiže direktno iz Nice, debitovaće pred domaćom publikom u Hangaru Luke Beograd. Kao podrška francuskom DJ- u, pridružiće mu se Andrew Meller, jedan od najboljih DJ- eva sa domaće scene, kao i najpopularniji predstavnici mlađe generacije DJ- eva Vuk Vukosavljević, Alex Bojović, Millhouse i Umique. Na sve to, ulaz za ovaj spektakularan dogadjaj je potpuno besplatan! 

Potrebno je samo da pošaljete poruku u DM instagram stranice @the.moment_ofc ili na email adresu [email protected], kako biste dobili vašu pozivnicu. 

Važno je napomenuti da ulaz na događaj nije moguć bez pozivnice!

Retki DJ- evi mogu se pohvaliti reputacijom i uticajem na više žanrova elektronske muzike; od Progressive House-a do Techna. Rođeni Francuz, Rafael Cerato, pojavio se sa posebnim produkcijskim stilom, kao retko ko do sada. Sa izdanjima za kultne etikete poput Systematic, Diynamic, Suara, Get Physical i Stil Vor Talent i njegove saradnje sa najprestižnijim imenima sa današnje scene elektronske muzike, etablirao se kao jedno od najbrže rastućih imena na globalnoj sceni.

Rafaelov zvuk je prepoznatljiv po spajanju emotivnih i perkusivnih zvukova, sa snažnim bas linijama, gde dodaje vlastiti vokal i gitaru uz dodir New Wave, Dark Disco vibracija.

Rafael Cerato je takođe i vlasnik izdavačke kuće Ritual, a 2020. godine izdao je svoj dugo očekivani album prvenac za Systematic.

The Moment je nova organizacija iza koje stoje Vuk Vukosavljević, Alex Bojović i Milan Deura, osnovana sa namerom da domaćoj sceni predstavi potpuno drugačiji koncept eventa, novi zvuk, kao i da samu zabavu i kvalitet organizacije podigne na što viši nivo.

Avatar photo

Autor: Igor