Fresh Wave Piknik odložen do daljenjeg!

 Fresh Wave Piknik odložen do daljenjeg!

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a poštujući propisane mere za borbu protiv pandemije korona virusa prinuđeni smo da odložimo Fresh Wave Piknik do daljnjeg ali podvlačimo da ovaj događaj nije otkazan!

Fresh Wave Piknik, koji se održava na kultnom plesnom podijumu banjalučkog izletišta Banj Brdo prvobitno je bio zakazan za subotu 25. juli pa je bio odložen za subotu 8. avgust 2020 godine. Nažalost poštujući odluke nadležnih primorani smo odložiti Fresh Wave Piknik do daljenjeg. Nadamo se da će se situacija uskoro normalizovati i da ćemo jako brzo biti u prilici rasplešemo kultni podijum banjalučkog Banj brda do ranih jutarnjih časova, slaveći zajedništvo, solidarnost i ljubav prema muzici i životu!

Čim se stvore uslovi za održavanje Fresh Wave Piknika biće poznat novi termin održavanja, a u skladu sa novim terminom biće potvrđeni planirani ili eventualno predstavljeni novi izvođači koji će nastupiti na ovom događaju.

Povrat novca za ulaznice

Svi koji su nabavili ulaznice za Fresh Wave Piknik iste mogu da koriste i za novi termin, a uskoro ćemo na zvaničnoj stranici Fresh Wave Festivala objaviti informaciju o proceduri povrata novca za kupljene ulaznice. Pratite nas na www.freshwavefestival.com i na zvaničnim nalozima festivala na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Avatar photo

Autor: Igor