Fresh Wave vas poziva da ostanete kod kuće i poklanja exluzivne DJ setove!

 Fresh Wave vas poziva da ostanete kod kuće i poklanja exluzivne DJ setove!

U za sve nas teškim vremenima pozivamo vas da nas pratite i tako budete deo FRESH Wave porodice, a kako bismo što lakše prebrodili vreme pandemije poklanjamo vam exluzivne DJ setove za kvalitetno prekraćivanje vremena kojeg provodite kod kuće.

Kao odgovor na trenutnu globalnu situaciju odlučili smo da posetioce Fresh Wave Festivala, koji je ove godine zakazan za 6., 7. i 8. avgust, počastimo exluzivnim  DJ setovima rezidenata festivala!

Naime, 15. aprila u sredu, na zvaničnoj Facebook stranici festivala emitovan je prvi od nekoliko planiranih exluzivnih DJ setova, a osim u muzici imate jedinstvenu priliku uživatii i u predivnim kadrovima grada na Vrbasu i hrama Fresh Wave festivala – tvrđave Kastel!

Napominjemo da su prilikom snimanja ispoštovane mere zaštite koje se odnose na socijalnu distancu i da nije bilo publike ali je veliki broj pratilaca iz zemlje i regiona pratilo LIVE stream! U ovim za čovečanstvo teškim trenucima raduje nas mogućnost da budemo deo svakodnevnice posetilaca festivala, a druženje na ovakav način izazov je za sve u kojem moramo i možemo pokazati da smo jači od pandemije!

Već naredne sedmice na krovu čuvenog hotela Bosna za vas muziku bira Mladen Tomić, a u okviru festivalskog doprinosa poruci #ostanikodkuće pozivamo vas da pratite FWF exluzivne DJ setove i informišete se o detaljima na Facebook stranici Fresh Wave Festivala!

Avatar photo

Autor: Igor