Fresh Wave: Za dva dana objavićemo prvog ovogodšnjeg headlajnera!

 Fresh Wave: Za dva dana objavićemo prvog ovogodšnjeg headlajnera!

Ovog leta, slavićemo zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu!

Vekovima stare zidine banjalučkog Kastela i ove godine će od 6. do 8. avgusta, na više festivalskih bina, ugostiti neka od najvećih i najpoznatijih imena svetske i regionalne muzičke scene, a ovogodišnji sveži talas Fresh Wave Festivala surfaće kroz atmosferu kojom slavimo život i radujemo se u svim mogućim muzičkim bojama i oblicima! 

Naime, slaveći zajedništvo sa nadom u skorašnju pobedu čovečanstva, 23. Aprila u četvrtak objavićemo prvog headliner-a ovogodišnjeg izdanja festivala! 

Reč je o apsolutnoj ikoni elektronske muzike i izvođaču bez kojeg ovaj žanr ne bi imao puno smisla. Jedan je od najuticajnijih izvođača u industriji, a zahvaljujući onom što je radio elektronski zvuk postao je, kroz poslednjih 30 i više godina, koliko i ovaj izvođač slavi na svetskoj sceni, deo svetskog mainstreama.

Pratite nas i saznajte više uskoro, a do tada uživajte sa nama u novom druženje putem Live Stream DJ setova na Facebook stranici festrivala. Naredni kojeg najavljujemo za utorak, 21.4. u 21 čas potpisuje Siniša Tamamović, a podsetićemo se na njegov nastup na Main bini Fresh Wave Festivala 2010. godine.

#ostanikodkuće i prati FWF DJ setove, a o svim drugim detaljima informiši se na Facebook stranici ili sajtu Fresh Wave Festivala!

Avatar photo

Autor: Igor