Fresh Wave za ekipu: Za četiri kupljene trodnevne REGULAR ulaznice poklanjamo petu potpuno besplatno!

 Fresh Wave za ekipu: Za četiri kupljene trodnevne REGULAR ulaznice poklanjamo petu potpuno besplatno!

Nakon što će uz same zidine Kastela, a pored reke Vrbas biti pozicioniran festivalski kamp sa besplatnim boravkom za sve posetioce festivala, koji se sa festivalskom ulaznicom prijave na [email protected] vreme je za nove pogodnosti povodom desete godine Fresh Wave Festivala!  

Naime, od danas pa do četvrtka 4. avgusta 2022. godine putem ticket servisa kupikartu.ba dostupni su paketi ulaznica, koji na četiri kupljene trodnevne regularne ulaznice podrazumjevaju petu potpuno besplatno! Na taj način jubilarno izdanje festivala ne prestaje sa poklonima povodom velike rođendanske proslave koju pripremamo od 11. do 13. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel! 

Prodajna akcija 4+1 se odnosi na 3-dnevne REGULAR festivalske ulaznice, a podsećamo da su i dalje dostupne  1-dnevne kao i 3-dnevne VIP i 1-dnevne VIP ulaznice:

3-dnevna REGULAR festivalska ulaznica dostupna je po cijeni od 89 KM / 45 Evra

1-dnevna REGULAR festivalska ulaznica dostupna je po cijeni od 39 KM / 20 Evra

 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po cijeni od 149 KM / 75 Evra

1-dnevna VIP ulaznica dostupna je po cijeni od 69 KM / 35 Evra

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na navišem nivou, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalni komfor na samom festivalu.

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svetske muzičke scene: Adam Beyer, Sama` Abdulhadi, Technasia, Hot Since 82, Claptone, Hernan Cattaneo, Buč Kesidi, Senidah, Grše, Kukus, Z++, Vojko V. Krankšvester, Ajs i Timbe (Bad Copy), Smoke Mardeljano, Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Ilija Djokovic, Coeus, EdOne, Tomy DeClerque, Forest People, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!

It’s time to celebrate! Fresh Wave Festival 10

Avatar photo

Autor: Igor