GARDEN OF DREAMS SPREMA AUDIO-VIZUELNI SPEKTAKL !

 GARDEN OF DREAMS SPREMA AUDIO-VIZUELNI SPEKTAKL !

Dok uzbuđenje raste i ulaznice se rasprodaju velikom brzinom, otkrivamo šta to publiku očekuje 9. februara na #CupraStage -u u Domu mladih na prvom ovogodišnjem Garden of Dreams eventu. 

Pored neverovatne Ide Engberg, dvojca After Affair, Rajota i Luke Čikića, Garden of Dreams je za ovaj event pripremio posebnu saradnju sa sarajevskim umetnikom Rikardom Druškićem. On je za ovu priliku transformisao svoje slike u digitalne animacije uz pomoć moderne tehnologije. Novi pristup digitalnim animacijama i do sada neviđeni spektakl u Domu mladih, publici obećava vizuelno putovanje kakvom nisu svedočili u Sarajevu. 

„Posebno je značajna moja saradnja s projektom ‘Garden of Dreams’ – za mene, jednim od najsjajnijih umetničkih projekata u Sarajevu. Pored toga, strastveno slušam elektronsku muziku već punih 17 godina, stoga moram reći da je moje uzbuđenje pred ovaj događaj na samom vrhuncu. Ovo će biti prvi put da će publika moje radove imati priliku videti u jednom drugačijem kontekstu. Već dugo mislim da je tradicionalni koncept izložbenih prostora postao malo dosadan, klišeiziran i elitiziran. Tehno kultura je u svom potencijalu potpuno drugačija: uzbudljiva, ekscentrična i ‘ispod zemlje’. S tim u vezi, drago mi je da ću imati priliku videti svoje radove zajedno s publikom, u jednom novom okruženju, onom u kojem oni (radovi) po svojoj prirodi, karakteru i temperamentu, puno više pripadaju.“, govori Rikardo

Garden of Dreams ekipi se i ovaj put pridružuje i poznati VJ Branislav Kovačević, poznatiji kao Piksel Bandit, koji će se pobrinuti da najveći LED ekran ikada postavljen u Domu mladih bude portal između jave i sna. Poznat po svojim dinamičnim i impresivnim vizuelnim prikazima, uvek uspeva da očara i angažuje publiku, pružajući im noć za pamćenje.  

Ovaj revolucionarni audio-vizuelni show u srcu Sarajeva, donosi jedinstveni vizuelni stil koji spaja tehnologiju, umetnost i zvuk. Event je posebno osmišljen tako da transformiše prostor Doma mladih i obećava spektakl koji nastaje tu gde se u savršenoj harmoniji spajaju zvuk, svetlo i dizajn. 

Vidimo se 9. februara u Sarajevu, gde ćemo zajedno da pomeramo granice mogućeg u svetu vizuelne umetnosti i muzike.  

Ulaznice za ovaj događaj se prodaju velikom brzinom i uskoro će sve presale ulaznice biti rasprodane. Ko nije kupio ulaznicu, neka požuri na www.kupikartu.ba

Avatar photo

Autor: Igor