Gas do daske! Pogledajte kako to izgleda kada Carl Cox zameni DJ pult sa trkačkim automobilom!

 Gas do daske! Pogledajte kako to izgleda kada Carl Cox zameni DJ pult sa trkačkim automobilom!

Osim ljubavi prema elektronskoj muzici, legendarni britanski DJ gaji veliku strast prema motosportu.

Svi znamo da je Carl Cox majstor za pultom, ali jedna manje poznata činjenica o njemu je da je on veliki ljubitelj brzine, kao i vlasnik tima koji se takmiči u nekoliko različitih motosportova.

Osim što vodi motosport tim, Carl Cox se i sam s vremena na vreme okuša u trkama pa je tako prošlog vikenda učestvovao u drag race trci u Velikoj Britaniji.

Nakon godinu dana podešavanja i testiranja auta, konačno sam se trkao. Promocija u kultnom Santa Podu je bilo odlično iskustvo. Takmičio sam se u “Comp Eliminator” klasi sa nekim stvarno brzim i impresivnim automobilima” prepričava Carl Cox na svojim društvenim mrežama gde je podelio i videozapise sa trke i najavio kada će se ponovno moći videti u ulozi vozača drag automobila.

Pogledajte video klikom ovde.

Konkurencija je bila žestoka, nažalost nisam postigao željeni rezultat. Ali svejedno, odlično sam se proveo za volanom i već brojim dane do sledeće trke“, kaže legendarni britanski DJ koji će se vratiti u svoj drag automobil poslednjeg vikenda juna kada će voziti na takmičenju „Summer Nationals” u Santa Podu, Velika Britanija.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor