Gates of Agartha u Cave Romane stiže sa Adriatiqueom, Dixonom, Bedouinom i drugima!

 Gates of Agartha u Cave Romane stiže sa Adriatiqueom, Dixonom, Bedouinom i drugima!

Drugo izdanje Gates of Agartha u antičkom kamenolomu Cave Romane u istarskom Vinkuranu je na rasporedu od 7. do 9. juna.

Muzička odiseja koja prati mistično kraljevstvo Agarthe označava početak letnje sezone u Istru stiže sa sedam headlinera – AdriatiqueAvangart TablotBedouinDixonSeth TroxlerTSHA Vintage Culture.

Podršku traženim zvezdama će pružiti Ace BrothersFelverJamie SMiguelle & Tons i Yakka.

Adrian Shala i Adrian Scweizer, više petnaest godina čine atraktivni švajcarski duo Adriatique. Tokom više od decenije zajedničkog rada konstantno razvijaju svoj futuristički zvuk koji se nalazi između housea i techna.

Bedouin čine enigmačini muzičari Tamer Malki i Rami Abousabe koji svojim zajedničkim projektom dele soničku viziju. Iako dolaze iz različitih muzičkih pozadina, Abousabe i Malki su spojili svoje raznolikosti u jedan dinstiktivni zvuk koji nadilazi žanrovske granice i osvaja svetske bine.

Iza imena Avangart Tabldot se kriju tri celoživotna prijatelja Ata, Aytek i Semih koji spajaju svoje multidisciplinarne interese u modi, kinematografiji, slikarstvu, vizualnim umetnostima i muzici unutar jednog projekta. Zahvaljujući jedinstvenoj inspiraciji, donose široku muzičku paletu sa jednim pravilom – samo da je groovy.

Malo koji muzičar može plesati po tankoj liniji prošlosti i budućnosti kao Dixon. Od samog početka svoje muzičke karijere je inovator koji pomiče granice, što se naposletku danas vidi kroz njegovu cenjenu etiketu Innervisions.

Seth Troxler je jedno od najprepoznatljivijih elektronskih imena. Američki umetnik od sredine 2000-ih na elektronsku scenu donosi osveženje kroz prizmu savremenog pogleda na muziku. Njegov rad je fokusiran na house i techno ritmove, a njegovo ime je neizbežno na svim važnim elektronskom destinacijama.

TSHA je jedno od najvrućih talenata britanske elektronske scene. Bazirana u Londonu, TSHA je u svega nekoliko godina karijere dobila hvalospeve svojih kolega, ali i muzičkih kritičara. Svojim nastupima širom sveta, oživljava bezvremenske house klasike kojima pridodaje vlastite produkcijske trake.

Vintage Culture je brazilska elektronska zvezda, 10. DJ na svetu prema DJ Mag top 100 listi i jedan od najprodavanijih DJ-eva na Beatportu. Poznat je po svojim dugometražnim setovima koji često mogu trajati od zalaska do izlaska sunca, ispunjeni houseom, tech-houseom i melodičnim house ritmovima.

Regionalne ulaznice za Gates of Agartha možete kupiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor