Gde to preliva?

 

Otvara se novo ušuškano mesto u gradu sa jedinstvenim konceptom I ciljem da u svakome probudi istinsku volju za hedonizmom I dobrim druženjem. Naime, sve je počelo od lične želje da grad dobije kultno mesto gde će svako moći u potpunosti da zadovlji svoj apetit I pritom za to plati minimalnu sumu novca.


Pub/bar ‘NULA PET’ pored svog ušuškanog prostora obiluje raznovrsnom ponudom pića iz raznih delova sveta, kako po ukusu, tako i KOLIČINI. Megalomanske porcije koktela, piva, toplih napitaka i ceđenih sokova od minimalne količine 0.5L do tzv. KARAKONDŽULA od 3L uz interesantan način serviranja I po izuzetno niskim cenama za još prijatnije druženje I beg iz gradske gužve.


‘Nula Pet’ ne nastoji da postavi rekordnu posećenost, niti da privuče pažnju Jet Set-a, već da se svaki gost oseća kao kod kuće i pre svega, da vremenom ugosti što više alternativnih bendova, neafirmisanih umetnika i kreira lanac nesvakidašnjih I inovativnih kulturno-umetničkih dešavanja. Organizatori napominju da će I sasvim običan boravak u lokalu, kada nema određenog dešavanja, biti zanimljiv nepredvidivim činovima osoblja kroz male znake pažnje I humora.


VELIKO VIKEND OTVARANJE je 13. i 14. Novembar od 20h u Dobračinoj 30a, s tim da će u petak, 13. novembra nastupati genijalni sastav ‘El Jazzyra‘ koji kombinuje DJ set sa live nastupima različitih instrumentalista (gitara, saksofon, perkusije, klarinet, bas).


Da li ste žedni?

 

Avatar photo

Autor: Igor