Gde večeras???

 

Mnogo poruka nam je u poslednje vreme stiglo sa pitanjem šta preporučujemo za Novu Godinu, iako se sve veće žurke u regionu nalaze u našem kalendaru dešavanja gde naslov linkuje na najavu za svaki događaj posebno (morate se navići da pratite naš superultramegakul kalendar jer se trudimo da uvek možete videti šta je u ponudi naredni vikend i relano najbolji smo u tome :)) odlučili smo da vam u jednom članku spakujemo nekoliko najzanimljivijih dešavanja za ludu noć u Beogradu i Novom Sadu. 

Evo naših predloga:

NOVA GODINA @Tijuana With Tauten Showcase

Prvi predlog jer je ovo ujedno i naš izbor tako da ko bane može da skače sa nama i nama jako dragom Tauten ekipom.

Ekipa koja potpisuje za label jednog od najaktivnijih domaćih producenata i DJ-jeva TKNO-a, showcase-ovaće u novogodišnjoj noći na omiljenom nam techno splavu Tijuani. Za DJ pultom smeniće se 7 umetnika i jedna umetnica, a novogodišnju noć proslavljaćemo od 21 sat 31.decembra, do 12 popodne 1. januara! W. aka Wizard [NS], Andrew Meller, Sugar Lobby, Miles Nitch [Ger], DR.ADJI, Miloš Vujović i domaćin TKNO!

 

NOVOGODIŠNJI REJV @ The Tube

Veliki novogodišnji rejv se sprema u vašem omiljenom klubu The Tube i za dobar provod biće zaduženi Masai Warriors, udruženi sa Alternativom i John Belkom. Svako od njih će se svojim specijalnim setom postarati da vam doček 2016. godine ostane u magičnom sećanju, a pošto organizacija kluba uvek ima nešto lepo da ponudi klaberima, ovog putaTjub će raditi do 8 ujutru, što znači čak 10 sati žurke i dobrog provoda. Danijel Čehranov, Kid Kimi, Vuk Smiljanić, ZWEIN i ALTERNATIVA.

 

△ CDE: NEW YEAR’S EVE @ Magacin Depo

Naš izbor za reprizu 🙂

Ako je vaša vizija dočeka Nove 2016. godine đuskanje na najvećem rejvu u gradu, onda je Novogodišnji Central Dance Event žurka na kojoj morate biti u “najluđoj noći”! Lineup ne može biti bolji – pored Kamrana Sadeghija, u Novogodišnjoj noći sa vama će biti i moćna domaća četvorka u sastavu Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević & Vladimir Dragaš. A reprizu dočeka Beograđani će provesti uz sjajnog Ernana Katanja!

 

 

Venus & Mars New Year’s Eve @ Rezidencija kneza Pavla Karadordevica

 

Beogradski party serijal pod nazivom “Venus & Mars” i ove godine nas 31. decembra uvodi u 2016-tu uz najbolju muziku u mističnoj rezidenciji kneza Pavla Karađorđevića (Šafarikova 7). Na tri bine, u vili u centru Beograda, nastupiće više od 10 izvođača, a kao i prošle godine očekuje se i specijalan audio-vizuelni performans. Ida Prester, Tijana T i Kristijan Molnar, Beyond House Crew, Peđa Todorović.

 

 

KPTM NYE @ KPTM

Savršena fuzija undergorund tehno i house zvuka od 12 sati bez prestanka. i sve to u vašem omiljenom klubu. Kroz noć će vas voditi Alexandar Ivković, Regen aka Miloš Pavlović, Mihajlo, Scalameriya, Nikola 5. i Nemanja Koljanić. A za afterparty su zaduženi Ivan Radojević i Luka Vuković, zatim Mark Panic i Mancha, kao i Depra i Estray.  

 

 

NEW YEAR In Da HOUSE @ Vila na Dedinju

Velika novogodišnja žurka NEW YEAR IN DA HOUSE doneće dvodnevni spektakl u predratnoj vili na Dedinju –Treehouse Centre, sa više of 15 izvođača na dve bine! U prizemlju vile biće postavljen Main Stage na kom će nastupiti najaktuelniji domaći house i tech-house DJ-evi, među kojima i duo Kinetic Vibe kojima će to biti prvi nastup nakon tri godine pauze. Svi setovi biće ispraćeni savršenom novogodišnjom scenografijom i modernom audio-video produkcijom.Ekskluzivno za ovaj party, po prvi put biće otvoren i gornji sprat vile na kom će biti drugi stage i chill zona, a specijalni host 01. januara biće poznati glumac Viktor Savić. Biće organizovan i after-party koji će se održati oba dana, u klubu Three Dots, sa početkom u 05:00h.

 

 

Novogodišnji specijal u klubu DOT @ DOT

U Novogodišnjoj večeri Dot je rezervisan za lineup u sastavu: Kristina Lalić, Audiostorm i The Black Box & SWEETtea back2back DJ setovi – Teo Trunk b2b Mr. Chips & Shon b2b Mark Myself. Ovo će biti prilika da se stara godina isprati uz neke od omiljenih DJ setova koje ste u Dotu mogli da slušate tokom 2015. godine, ali i da se čuje nešto novo. 

 


ŠureNYE 2016 @ Spens Novi Sad

Novogodišnji spektakl u Novom Sadu predstaviće dve već dobro poznate i omiljene organizacije – Drop Sensei i Respect DJs. Najveća žurka u Novom Sadu, u novogodišnjoj noći biće organizovana na SPENSu, a Novosađani će uživati u dve muzičke bine i više od deset DJ-eva i producenta iz Srbije i inostranstva.

 

Gomila sjajnih žurki, odličnih dj-eva, vaše je samo da odaberete, banete i dobro se izđuskate!!! 

 

 

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor