Gem.n. DJs u DOT-u

 

Po prvi put u klub DOT, ove subote 18. februara, dolaze sjajni gosti iz Novog Sada Gem.n. DJs. Beogradska publika je imala prilike i ranije da ih čuje ali nikada u Francuskoj 6. Njihov serijal RAW BEATS žurki kojim su ugostili razne poznate di džejeve naširoko je poznat domaćim klaberima. Sa njima isto veče nastupa DJ Joma Maja, rado vidjena gošća di džej pulta našeg kluba. Publika je veoma dobro poznaje, nastupala je u svim klubovima I festivalima širom regiona.

Ako neko i nije čuo za Gem.n. za “one blizance” sigurno jeste. Dosledni sebi i ujedinjeni sa publikom, ovaj dvojac već skoro čitavu deceniju ostaje konstanta kvalitetnog undergrounda. Nastao je kao potreba dva mlada clubbera da predstave svoje vidjenje plesne muzike. Grade stil i jedinstven zvuk koji ubrzo postaje prepoznatljiv širom ravnice. Prvi deo karijere protiče u rezidenturama novosadskih klubova “Gusari” i “Klub D” gde brzo stiču popularnost, slede kultni afteri u Compressoru pa prvi festivali i nastupi po regionu (Exit festival, Demofest – Banja Luka etc). Najstarija di džej organizacija na balkanu, HAPPY PEOPLE, prepoznaje kvalitet i 2013. počinje saradnja koja će tokom naredne dve godine iznedriti mnogo dobrih žurki, kako u prestonici, tako i širom zemlje. Oprobali su se i kao organizatori žurki serijala RAW BEATS, gde njihova ljubav i entuzijazam pobedjuju brojne prepreke. Publici su predstavili razna zvučna imena poput Archie Hamilton, Timid Boy, Faster, Mariano Mateljan, Eddie Richards, Nathan Coles, Lale, Marko Vukovic, Petar Cvetkovic itd.

https://www.facebook.com/GeminiRAWBEATS/

https://soundcloud.com/geminidjs

DJ Joma Maja stiže iz Bosne i Hercegovine. Posećujući različite festivale i klubove po Evropi bila privučena elektronskoj muzici još iz tinejdžerskih dana. U svet miksovanja uveo ju je DJ Woodie. Nakon uspeha u regionu, nastupala je na većim i manjim festivalima kao što su EXIT, Momento Demento Festival u Hrvatskoj, Fresh Wave Festival, Lunar u Bosni. Učestvovala je kao finalista u Burn Residency takmičenju 2014. godine u Bosni, a iste godine započela i sopstvenu produkciju.

https://www.facebook.com/djjoma.maja/

https://www.mixcloud.com/JOMAMAJA/

Avatar photo

Autor: Igor