Get Lost festival po prvi put na ovim prostorima! Crna Gora i Herceg Novi dočekuju Damian Lazarusa, Jan Blomqvista i mnoge druge…

 Get Lost festival po prvi put na ovim prostorima! Crna Gora i Herceg Novi dočekuju Damian Lazarusa, Jan Blomqvista i mnoge druge…

Sa velikim uzbuđenjem očekujemo novo izdanje Get Lost festivala, ovog puta na evropskoj destinaciji. Get Lost Montenegro održaće se u ovoj živopisnoj zemlji, zapanjujućeg prirodnog bogatstva – Crnoj Gori. Festival je nastao u saradnji internacionalno prepoznatog  brenda Get Lost i organizacije Fešta iz Crne Gore.

Nakon uspješnog izdanja u Meksiko Sitiju, koji je posetilo hiljade lokalnih i internacionalnih ljubitelja elektronske muzike, Get Lost jedva čeka da svoj jedinstveni koncept prenese u Evropu. Uz mnoštvo inovacija i najnovija tehnološka rešenja, ovogodišnji Get Lost Montenegro obećava spektakl i nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

Održaće se na Kanli Kuli u Herceg Novom, tvrđavi zadivljujuće lepote i istorijskog značaja, sa pogledom na predivni Bokokotorski zaliv. Podeljen na dva stejdža, ovo će biti jedan od najvećih događaja underground elektronske muzičke scene u Crnoj Gori ikada, kao i prvi festival elektronske muzike održan na znamenitoj Kanli Kuli.

Pridruži nam se i doživi čaroliju, ovog leta – petak, 28. jun, spremi se za jedno od najluđih izdanja do sada, Get Lost Montenegro.

Drugi kontigent karata dostupan na sajtu još danas, uz mogućnost popusta do 50%.

Ulaznice i sve detaljne informacije možete saznati klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor