Glasajte za najbolju žurku 2022.godine!

 Glasajte za najbolju žurku 2022.godine!

SJAJNA GODINA IZA NAS! 

Mnogo vrhunskih rejvova i gostovanja poznatih svetskih DJ-eva i producenata, a sada su na redu slatke muke i glasanje za NAJBOLJU ŽURKU GODINE. Može se reći da je iza nas jedna od kvalitetnijih godina kada je u pitanju klabing scena Beograda i Srbije. Posle korona perioda i čudnih vremena, došlo je do oporavka klabinga i mnogih vrhunskih žurki!

Toliko je sjajnih uspomena iza nas i rejvova koje ćemo tako dugo pamtiti i prepričavati. Mi smo izdvojili za vas 46 – žurki koje su po nama obeležili ovu godinu, a vaše je da PET NAJBOLJIH po vašem izboru izaberete i glasate. Glasanje će trajati do 17-tog januara do 20h kada ćemo proglasiti TRI NAJBOLJE ŽURKE 2022. godine. 

U izbor su ušle samo velike žurke koje su imale preko 500-posetilaca, bez naših najboljih festivala (Exit i Lovefest) i manjih klubskih žurki. Manji festivalu su ušli u izbor. Dogadjaji su poredjani od početka godine pa do samog kraja i CDE festivala koji je završen sinoć.

Anketa za glasanje KLIKOM OVDE.

U nastavku smo postavili i snimke sa našeg youtube kanala, da se makar malo podsetite kako je bilo na samo nekim od tih sjajnih rejvova koji su iza nas.

Anketa za glasanje KLIKOM OVDE.

Još jednom, dajete glas za pet najboljih žurki po vama.

Glasanje traje do 17. januara.

Anketa za glasanje KLIKOM OVDE.

Avatar photo

Autor: Igor