Gledajte Amsterdam Dance Event uzivo

U sredu počinje Amsterdam Dance Event sa kog nam je Mixmag osigurao direktne prenose u saradnji sa Studio 80, Welcome to the future i Time Warp-om.

Prva na redu je Miss Kittin, verovatno je svima dobro poznata, saradjivala sa mnogim poznatim imenima Sven Vath-om, Steve Bug-om i mnogim drugima, ovaj prenos mozete pratiti u sredu 16.10.

 

Četvrtak 17. oktobar, rezervisan je za dvojicu house/techno producenata Robert Dietz-a i Guti-ja. Dietz je izdavao za Cadenza Records, saradjivao sa Loco Dice-om, Davide Squillace-em. Guti je imao “vruće” leto, nastupao je na mnogim festivalima i eventima, izmedju ostalog i kod nas na Exit-u i na Sonusu u Hrvatskoj.

 

Legendarni Steve Rachmad, producent koji se nikada nije ograničavao žanrovskim odrednicama, na rasporedu je u petak 18.10. 

Veliko finale je u subotu, i na njemu ćete imati priliku da vidite i čujete techno legendu Chris Liebing-a. Producent, DJ, vlasnik CLR i Spinclub Recordings labela nas sigurno neće izneveriti, i zasigurno će nam pružiti opaku techno vožnju. 

 

Svaki prenos će trajati 2 sata, OVDE možete proveriti tačan raspored i vreme prenosa. 

Avatar photo

Autor: Igor