GLOBALNE ZVEZDE THE MARTINEZ BROTHERS GOSTUJU NA WE LOVE SOUND FESTIVALU U DOSAD NAJJAČEM IZDANJU!

 GLOBALNE ZVEZDE THE MARTINEZ BROTHERS GOSTUJU NA WE LOVE SOUND FESTIVALU U DOSAD NAJJAČEM IZDANJU!

Ljubitelji svetske modne scene, američki DJ duo The Martinez Brothers, zvezde su nikad jačeg We Love Sound Festivala koji se na velikom jezeru Jarun održava u petak, 17. septembra od 18 sati.

Kombinacijom vrhuskog techno zvuka i house muzike ovaj duo omiljen je širom sveta u hrvatsku metropolu donosi toliko potrebnu radost i ples. Svi posetioci festivala moraju imati EU COVID digitalni certifikat ili negativan test. Testiranje je moguće obaviti i na samom ulazu na Festival. 

Ovogodišnji We Love Sound Festival najjači je do sada i po mnogo čemu poseban. Uz vrhunsku muziku, pažnju posetioca bez sumnje će privući pomno odabrana produkcija koja će upotpuniti poseban doživljaj nezaboravne party avanture. U zelenoj oazi Jaruna po prvi će put biti smeštene dve bine na kojima nastupaju svetske zvezde koje zbog pandemije nismo dugo slušali. 

Američki duo The Martinez Brothers koji s nestrpljenjem očekujmo na Jarunu čine braća Chris i Steve. Rođeni u Bronxu, dve su od najprepoznatljivijih globalnih zvezda u house, techno i klubskoj elektro kulturi. Martinezi su jedna od najpoznatijih imena elektronske muzike, a nastupaju u vodećim svetskim klubovima i festivalima. Njihova najnovija pesma Together u saradnji as američkim DJ-em Carnage izazvala je veliku pažnju i osvojila srca publike koja je s nestrpljenjem očekuje čuti uživo u Zagrebu. 

Uz The Martinez Brothers na ovogodišnjem izdanju We Love Sound Festivala nastupit će DJ zvezde Loco Dice, Pan Pot, Len Faki, Reinier Zonneveld, Adoo, Dejan Miličević, Pips i drugi. 

Ulaznice za We Love Sound Festival mogu se kupiti putem web stranice www.we-love-sound.com ili u sastavu Entrio.hr .

Avatar photo

Autor: Igor