GMS (RETRO SET ) U BARUTANI :: SUBOTA 30.08

Posle dužeg vremena trance se vratio u Barutanu30. Avgusta vam predstavlja kultna imena nekadašnje, a i današnje svetske trance scene, dvojac GMS. Oni će se na ovom događaju predstaviti retro setom za kojim je publika izrazila želju. Cena karte u pretprodaji je 1000 dinara na svim Eventim prodajnim mestima ili kod admina na facebook event-u. 

GMS (Growling Mad Scientists), holandski psychedelic projekat koji je postigao značajnu popularnost još ranih 1990-ih. Ovaj dvojac koji je nastao u Amsterdamu čine Shajahan Matkin (takođe poznat kao Riktam) i Joseph Kuinteros (takođe poznat kao Kotirao) i do sada su privukli veliku masu internacionalnih fanova. 1997. su prešli na Ibicu, gde od tada žive . Osnovali su “Spun Records” 1999. , koji je bio prvi psihodelični trance lejbl u Americi i na Ibici, a 2008. su ga napustili da bi se dalje koncentrisali na svoju karijeru.

Konačno 2009. osnivaju novi lejbl “Starbox Music” na kome izdaju svu svoju muziku. Oni su do sada prodali više od 400.000 primeraka širom sveta. Reditelj Toni Skot koristi GMS trake u svojim filmovima Man on Fire , Domino i Unstoppable . GMS su dva puta osvojili Psy – Trance nagradu (2001 i 2009) na Pacha Ibiza DJ Awards.

Domaća podrška:

Aquapipe // Goasapiens // Serbia

Sivi // Goasapiens // Serbia

Albert // Goasapiens // Serbia

Avatar photo

Autor: Igor