Gradski splav Lasta: Dancing on the Sava river

Gradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, i ove sedmice nastavlja u istom tempu i sprema još tri partija i nedeljni matine.

Lasta se već na otvaranju pokazala kao mesto koje spaja urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu koja voli kvalitetnu haus i RnB muziku. I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče “Lasta goes Hip hop” na kome će nastupiti BYP i Dadah Selectah. Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera. U petak će na žurki “Dancing oh the river” za DJ pultom biti Bros, Dooshan i Ales, dok u subotu na scenu stupa trio Saša Groovyman Radosavljević, Peppe i Goran Starčević na partiju “Stars in your eyes“. Matine na kome će za muzičku pozadinu biti zadužena ekipa Massai Warriors-a počinje od 18 sati u nedelju, a lagani tonovi koji će dopirati sa zvučnika i palme koje stoje na obodima splava će upotpuniti divan pogled na reku uz zalazak sunca.

GS Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Lasta se nalazi tik uz Stari savski most, sa beogradske strane Save. Do samog splava se može doći automobilom i ispred se nalazi veliki broj parking mesta.

P. S. Lasta će vam olakšati muke oko prelaženja mosta u potrazi za letnjom zabavom – sada uopšte nećete morati da ga prelazite!!!  J A vi koji ga niste prelazili, sada imate razlog za to! 😉

Avatar photo

Autor: Igor