Gramophonedzie uživo u Bitef Art Cafe-u 12. novembra!

 

Gramophonedzie je okupio neke od najboljih muzičara Srbije kako bi napravio svoj novi projekat Gramophonedzie Live Experience. Poznat u celom svetu po svojoj numeri “Why don’t you”, jednoj od najvećih klupskih traka 2010, Gramophonedzie može da se pohvali raznovrsnom producentskom karijerom. 

Kako je većina njegovih numera inspirisana džez standardima, one zaslužuju da budu izvedene uživo i to na živim instumentima. Gramophonedzie Live Experience upravo i ima za cilj da premosti rupu koja postoji između producenata i benda i spoji ova dva u jednu skladnu i prirodnu celinu. Sedmočlana ekipa okuplja vokal, bubanj, gitaru, saksofon, klavijature, perkusije i Gramophonedzie u hibridan LIVE DJ super sastav, kako bi stvorili jedinstveno muzičko iskustvo.

Trenutno je u pripremi i album, koji će predstavljati rekonstrukciju nekih od najboljih Gramophonedzie traka i kavera ali će se na albumu naći i potpuno nove numere koje predstavljaju njegov prepoznatljiv stil – fuziju popularne muzike i džez/ sving aranžmana.

Avatar photo

Autor: Igor