GREEN LOVE 4 NADMAŠIO OČEKIVANJA PUBLIKE

Preko 7000 ljudi uživalo je u dvodnevnom Green Love festivalu koji je bio održan u maloj Sali SPENS-a. Tokom dnevnih programa, uspešno je održana izložba, reciklažna radionica i projekcija filma, ali organizatori pozivaju mlade da se uključe u redovne eko aktivnosti koje će biti upriličene tokom cele godine.

Muzički deo programa privukao je ljubitelje svih pravaca elektronske muzike. Prve večeri, publiku Green Love festivala oduševili su MENDO, MATTHEW HOAG, Lea Dobričić, Vladimir Aćić, Dejan Milićević, Vladimir Palik, mr Beer Belly, Nikola Marjanović i Borce Borce Panov koji su doprineli sjajnoj atmosferi i đuskanju do ranih jutarnjih časova, a na opšte oduševljenje publike, druge večeri nastupili su BANG LA DECKS, Junior K, Studio Bronx, Sale Tru, Billy9, Groover, Subview i Senzzor.

Pored publike, veliko zadovljstvo događajem izrazili su i brojni izvođači, koji su izjavili da je atmosfera na festivalu bila nezaboravna. Organizacija Respect DJs neće prestati da iznenađuje ljubitelje clubbing-a, te nas u narednom periodu očekuje još novih vesti i događaja!

Avatar photo

Autor: Igor